Dupa cum probabil stiti cu totii, in zilele noastre exista o multime de persoane care se confrunta cu tot felul de probleme, si care pentru a face fata situatiei, ajung sa caute cele mai bune surse de imprumut pentru remedierea problemelor.

Atunci cand oamenii au nevoie de bani si trebuie sa se imprumute, isi indreapta atentia mai intai de toate spre familie si spre prieteni. Cu siguranta fiecare isi doreste sa fie ajutat de parinti, de frati sau surori, pentru a nu se stii datori bancilor.

Read More →

Sunt preferate la amanet bijuteriile din aur si argint?Atunci cand amanetati bijuteriile, de preferat sunt doua metale pretioase de preferat: aurul si argintul. Aurul este desigur foarte pretios, este chiar o moneda de schimb, si reprezinta cea mai comuna garantie pentru imprumuturile amanetate. Argintul este, de asemenea, un metal pretios, dar ca valoare mai mica decat aurul.

Va doriti sa duceti la amanet bijuterii orice bijuterie din aur sau din argint, atunci iata procedura. Casele de amanet stabilesc pretul in functie de calitatea si tipul aurului sau argintului, printr-o evaluare rapida si corecta, tinand cont de gramaj, puritate, uzura, forma. Imprumuturile banesti garantate cu aur sau argint sunt oferita indiferent de carataj, forma sau daca bijuteriile sunt intregi sau rupte, aici difera insa suma oferita. Read More →