Bani pe internet –idei si sfaturiIn momentul in care cautati idei si anunturi care sa va ajute sa faceti bani cu ajutorul internetului veti gasi tot felul de sugestii, incepand de tehnoredactare si pana la aflieri, bloguri, PR, SEO, PPC, angajare videochat si lista poate sa continue.

Sunt unele domenii din aceasta lista in care se castiga foarte bine dar este necesar si sa aveti studii in domeniul respectiv sau abilitati bune pe nisa, si de asemenea unele firme pot sa ceara la angajare si un portofoliu sau recomandari din partea altor firme la care ati lucrat.

De asemenea unele dintre joburile de pe lista chiar daca au loc pe internet nu sunt bine platite si sunt destul de complicate, si aici putem adauga plata la click sau PPC unde veti fi platiti foarte putin fara sa mai mentionam ca unele dintre oferte sunt spam si veti pierde timpul degeaba fara sa castigati nimic. Read More →

Principalii pasi in organizarea nuntiiNunta este primul dintr-un sir de evenimente fericite ale unui cuplu, si cel mai mare eveniment pe care cei doi il organizeaza pana la momentul respectiv. Apoi urmeaza organizarea botezului sau, cum este de preferat, organizarea botezurilor.

Dar sa ne concentram asupra primului dintre evenimente, si anume la nunta. Organizarea unei nunti nu este un lucru usor, aceasta implicand de la detalii mejore precum:  incirierea unei locatii, discutia cu preotul pentru programarea cununiei religioase, vestimentatia mirelui si a miresei, decoratiunile, verighetele, pana la detalii mai mici, cum ar fi marturiile.

In ajutorul tanarului cuplu vine si internetul care este plin de informatii si oferte. La un simplu search, poti gasi site-uri sugestive precum www.invitatiedenunta.ro care te vor ajuta cu succes in demersul tau de organizare.De obicei, planificarea nuntii se incepe cu aproximativ un an inainte, timp in care se pun la punct toate detaliile. Read More →

Industria cosmetica face testari pe animale pentru a ne ajuta sa fim mai frumoaseIn viata de zi cu zi am ajuns sa ne bucuram de o multime de produse. Le folosim pentru a avea grija de pielea noastra: creme hidratante sau pentru protectie solara, sapun natural pentru a ne curata pielea, produse de machiaj pentru a fi mai frumoase, demachiante pentru a ne curata tenul, parfumuri pentru a fi invaluite de arome superbe etc.

Dar pana a ajunge sa le folosim, toate aceste produse au fost testate. Industria cosmetica a investit de-a lungul anilor o multime de bani in teste si a omorat o multime de animale nevinovate.

Daca incercam sa tragem o concluzie logica din toata aceasta ecuatie, ne-am da seama ca toate produsele cosmetice au fost testate pe animale, le-au omorat iar apoi au fost plasate spre comercializare. Read More →