Cum sa fii bine imbracat?
Din ce in ce mai multi barbati incep sa inteleaga cat de important este stilul vestimentar, ceea ce este o veste imbucuratoare atat pentru ei cat si pentru femeile care ii apreciaza.

Pentru ca vrem sa venim si in ajutorul domnilor care nu prea sunt prieteni cu moda si evident nu se imbraca asa de bine, am vrea sa le prezentam un sir de reguli pe care trebuie sa le respecte de fiecare data daca vor sa fie bine imbracati si sa fie admirati pe strada.

Ca o prima idee in cazul in care faceti un obicei din a purta veste, ar fi recomandat sa introduceti in garderoba dumneavoastra si cateva veste personalizate. Read More →

Limbajul non verbal si seductiaPentru angajari studio videochat avem nevoie de seductie.  In acest articol vrem sa discutam putin despre modul in care ne utilizam zi de zi corpul pentru a atrage si pentru a flirta cu persoanele din jur, ce transmitem cu ajutorul gesturilor si cu atitudinea non verbala in momentul in care suntem atrasi de o anumita persoana si cum anume ne putem da seama cand suntem noi un obiect al dorintelor altor persoane.

Ce ziceti sunteti interesate de acest domeniu?

Limbajul corpului este si el un element esential in jocul seductiei sau al atractiei pentru sexul opus. In momentul in care vorbim de dragoste, de intalniri romantice, limbajul corpului are un rol esential. Read More →