Aloe vera este o planta suculenta, despre care se spune ca este deosebit de eficienta pentru tratarea arsurilor solare. De multe ori, aceste plante si frunze de aloe vera de la ReginaPlant.ro, se folosesc pentru tratarea altor arsuri, iar perioada de vindecare este mai scurta decat in cazul tratamentelor medicale.

De cele mai multe ori extirpata din cauza calitatilor sale linistitoare, aloe vera este cel mai frecvent folosita ca unguent topic pentru arsuri, leziuni solare si abraziuni ale pielii, insa aceasta planta straveche poate oferi abilitati de vindecare mai profunde atunci cand este luata pe cale orala.

Read More →

Ce alimente contin probiotice?Descoperirea beneficiilor probioticelor a inceput cu laptele acru. Astazi avem multe alte optiuni pentru a obtine diverse bacterii din alimentele noastre, desi nu este la fel de simplu ca doar sa le adaugam la alimente.

Pentru a exista beneficii pentru sanatate, microorganismul trebuie sa poata supravietui trecerii prin tractul gastrointestinal, sa supravietuiasca procesului de fabricatie a alimentelor si sa creasca si sa supravietuiasca in perioada de maturare sau de pastrare. De asemenea, bacteriile nu trebuie sa afecteze negativ calitatea produsului si sa fie incluse pe lista GRAS (General recunoscuta ca sigura); iar daca optati pentru probioticul cel mai bun Megaspore, atunci cu siguranta aceste conditii vor fi indeplinite. Read More →