Craciun este cea mai asteptata sarbatoare a anului. Luna Decembrie este numita drept luna cadourilor, astfel poti oferi in dar o decoratiune de Craciun. Pe langa faptul ca sunt cadouri care impresioneaza pe toata lumea, decoratiunile de Craciun infrumuseteaza orice loc.

Iarna este anotimpul in care toata lumea asteapta ninsoarea, Craciunul si trecerea dintre ani. Impodobirea bradului, a caselor si pregatirea pentru sarbatori incepe inca de la inceputul lunii Decembrie, dar mai sunt si persoane care pastreaza traditiile. Inca de la 1 Decembrie, toata lumea intra in febra sarbatorilor de Iarna, iar goana dupa decoratiunile de Craciun incepe.

Read More →

Cei care locuiesc la casa, cu siguranta isi doresc ca inainte de Craciun, pe langa impodobirea bradului, sa isi impodobeasca si casa, atat la interior cat si la exterior.

De cele mai multe ori, proprietarii de case aleg sa inceapa decorarile exterioare de la acoperis in jos, asa ca vom vedea ce stiluri de lumina se potrivesc pentru acoperisuri. Cunoscand stilurile de lumina de Craciun pentru acoperis, veti putea alege mult mai usor cele mai bune instalatii luminoase.

Read More →

Cu totii asteptam in fiecare an Craciunul, si cu siguranta de la inceputul lunii Decembrie, cei mici numara zilele pana la Craciun, pentru ca il asteapta pe Mos Craciun foarte nerabdatori.

Exista persoane care asteapta cu mare drag Craciunul datorita faptului ca trebuie sa se pregateasca de impodobirea bradului de Craciun, dar si de decorarea intregii locuinte cu instalatii de Craciun. Exista persoane care inca folosesc vechile instalatii incandescente pentru decorarea locuintei, insa acestea nu ofera foarte multe avantaje.

Read More →

Pentru ca este timpul acela magic al anului in care se aproprie perioada de Craciun, m-am gandit sa scriu acest articol in care sa ating aceasta tema. Din pacate, nu am povestiri, scrisori sau fotografii transmise de generatiile anterioare care sa arate cum au sarbatorit  acestea Craciunurile, asa ca va voi spune despre Craciun, asa cum a aratat pentru mine.

Bradul a fost intotdeauna mai mult decat un copac decorat, a fost intotdeauna ca un obiect de cult pentru mine, aproape ajungand la tavan, imi parea un element miraculos, imbracat in mantia autrie a luminitelor de Craciun.

Read More →