Avantajele terapiei cu ultrasuneteBombardamentul cu ultrasunete are rolul de a transmite o vibratie din aproape in aproape si de a pune in miscare fiecare molecula. Aceasta energie ultrasonica se va transforma in energie de tip caloric si va avea ca rezultat un efect termic. Pentru cei care nu stiau, aceasta terapie se face cu ajutorul unui aparat de ultrasunete.

Un alt rezultat atunci cand urmati sedinte de terapie cu ultrasunete este si cresterea permeabilitatii pentru membrane care are ca si rezultat o mult mai mare putere de a difuza prin intermediul tegumentului anumite substante medicamentoase.

Efectul chimic pe care actiunea ultrasunetelor il are sta in producerea unor procese de reductie, oxidare si depolarizare dar si la o alterare a structurii chimice pe care o au diverse substante. In doze mari emise in limita dintre muschi si os se va acumula o cantitate importanta de energie calorica iar osul se va incalzi de 5 oi mai mult decat o va face muschiul. Read More →

Industria cosmetica face testari pe animale pentru a ne ajuta sa fim mai frumoaseIn viata de zi cu zi am ajuns sa ne bucuram de o multime de produse. Le folosim pentru a avea grija de pielea noastra: creme hidratante sau pentru protectie solara, sapun natural pentru a ne curata pielea, produse de machiaj pentru a fi mai frumoase, demachiante pentru a ne curata tenul, parfumuri pentru a fi invaluite de arome superbe etc.

Dar pana a ajunge sa le folosim, toate aceste produse au fost testate. Industria cosmetica a investit de-a lungul anilor o multime de bani in teste si a omorat o multime de animale nevinovate.

Daca incercam sa tragem o concluzie logica din toata aceasta ecuatie, ne-am da seama ca toate produsele cosmetice au fost testate pe animale, le-au omorat iar apoi au fost plasate spre comercializare. Read More →