Un alt element foarte important atunci cand vine vorba de promovare online este e-mail marketing-ul. Desi poate parea inutil sau lipsit de sanse, si e-mail-ul isi are rolul sau intr-un business de succes. Si inca unul destul de semnificativ!

Iar printre elementele esentiale ale unui e-mail bun se numara si titlul, acesta fiind si punctul-cheie care motiveaza sau nu utilizatorul sa deschida acel mail.

Read More →

Cum se instaleaza Joomla?
Cei mai multi dintre noi vorbim despre costuri optimizare seo fara sa ne gandim la ce implica. In acest articol vrem sa va ajutam sa intelegeti cum se instaleaza un site Joomla.

Pentru a putea instala Joomla este nevoie de un server, de un compilator de PHP si MySQL pentru ca sistemul sa poata functiona si de aceea se apeleaza la programe speciale pentru a crea un host local. In acest articol va explicam cum se instaleaza pe localhost utilizand XAMPP.

Pentru a putea instala Joomla este necesar ca in hostul local sa fie creata o baza de date in care Joomla sa isi creeze tabelele. Pentru a crea aceasta baza de date, in browser se introduce adresa localhost/phpmyadmin si se va crea o noua baza de date cu optiunile standard. Read More →