Principalii pasi in organizarea nuntiiNunta este primul dintr-un sir de evenimente fericite ale unui cuplu, si cel mai mare eveniment pe care cei doi il organizeaza pana la momentul respectiv. Apoi urmeaza organizarea botezului sau, cum este de preferat, organizarea botezurilor.

Dar sa ne concentram asupra primului dintre evenimente, si anume la nunta. Organizarea unei nunti nu este un lucru usor, aceasta implicand de la detalii mejore precum:  incirierea unei locatii, discutia cu preotul pentru programarea cununiei religioase, vestimentatia mirelui si a miresei, decoratiunile, verighetele, pana la detalii mai mici, cum ar fi marturiile.

In ajutorul tanarului cuplu vine si internetul care este plin de informatii si oferte. La un simplu search, poti gasi site-uri sugestive precum www.invitatiedenunta.ro care te vor ajuta cu succes in demersul tau de organizare.De obicei, planificarea nuntii se incepe cu aproximativ un an inainte, timp in care se pun la punct toate detaliile. Read More →

Ceasul de mana este un accesoriu mereu la moda
Pentru a intregi o tinuta vestimentara, avem nevoie de accesorii potrivite, iar de cele mai multe ori putem apela la un ceas de mana, cu care nu putem da gres niciodata. Este suficient sa aruncati o privire asupra ceasurilor de dama disponibile pe www.topceas.ro pentru alege exact ceasul de mana care se potriveste personalitatii si stilului dumneavoastra vestimentar.

Daca la inceput rolul unui ceas era doar cel de indicare a timpului, acum un astfel de obiect este apreciat exclusiv pentru rolul sau estetic. Asa se face ca ceasurile de mana sunt prezente de fiecare data pe podium si sunt nelipsite din colectiile marilor case de moda. Chiar daca trendurile se schimba, acesta ramane un acesoriu atemporal, care nu isi va pierde niciodata frumusetea. Read More →