hidrofor standard inox 101 cu vas de 24 litri pentru gradinaGrija pe care o manifestam fata de gospodariile noastre se reflecta atat in ceea ce priveste locuintele si confortul adus acestora, dar si in ceea ce priveste gradinile noastre si felul in care arata acestea. Tocmai de aceea un hidrofor pentru udat gradina devine un dispozitiv foarte important, deoarece datorita lui putem realiza o multitudine de lucruri ce au legatura directa cu ingrijirea spatiilor verzi.

Hidroforul este un dispozitiv folosit in nenumarate domenii, de la alimentari cu apa la sisteme de irigare, si este cunoscut de catre majoritatea utilizatorilor datorita multitudinii de avantaje oferite. Un hidrofor pentru udat gradina se transforma el insusi in sursa de apa, chiar daca el nu face altceva decat sa se ocupe de extragerea apei de la anumite adancimi. El reprezinta sursa de alimentare de la care sistemele de irigare vor putea lua apa necesara lucrarilor specifice de udare a plantelor.

Este foarte important de stiut si felul in care un hidrofor pentru udat gradina este conceput sa functioneze, deoarece intotdeauna vor exista voci care vor sustine faptul ca este mult mai usoara amplasarea unei pompe de gradina sau a unei pompe submersibile (in functie de adancimea la care se gaseste apa) in detrimentul sistemului cu hidrofor. Read More →