Versiunea watch OS 2.0.1 este disponibila utilizatorilor de Apple WatchDaca aparitia primelor telefoane inteligente a reusit sa uimeasca utilizatori din intreaga lume, acum faptul ca suntem inconjurati de dispozitive inteligente nu ne mai surprinde. Astazi putem utiliza cu succes smartphone-uri, precum este iPhone, sau putem achizitiona cu usurinta piese iPhone si diferite accesorii concepute special pentru produsele Apple.

Persoanele care utilizeaza Apple Watch se pot bucura de noua versiune 2.0.1 a watchOS, disponibila la o luna de la lansarea primei actualizari importante a sistemului de operare watchOS 2. Cei interesati pot descarca watchOS 2.0.1 prin intermediul aplicatiei dedicate Watch, care este disponibila pe orice dispozitiv iPhone 5 sau mai recent, care foloseste iOS8, cat si alte versiuni ulterioare.

Este important ca ceasul sa aiba cel putin 50 de procente baterie si sa fie conectat la o sursa de alimentare, dar si sa fie in apropierea dispozitivului iPhone, conectat la acesta. De asemenea, este important ca dispozitivul iPhone sa utilizeze iOS 9.1, pentru a fi posibila realizarea actualizarii. Read More →

Cum se pot obtine mai multi ascultatori pentru un post de radio?V-ati intrebat vreodata care este cel mai ascultat radio din Alba? V-ati gandit care sunt motivele care il fac atat de ascultat? Ei bine, Radiounirea.ro este cel mai ascultat radio din Alba si asta deoarece mizeaza exact pe lucrurile pe care majoritatea oamenilor doresc sa le auda: stiri, dezbateri si muzica.

Radioul pare o munca usoara. Doar pentru ca auzim in fiecare zi o personalitate radio cum isi realizeaza emisiunea cu atat de putin efort, ne gandim ca radioul este o munca usor de facut. Insa realizarea unui post de radio de succes pe internet si cresterea audientei este o munca foarte grea.

Este nevoie de dexteritate, deprindere, dorinta si perfectionare. Daca sunteti dotati cu dorinta si talent, acest articol va va ajuta sa reusiti. Va vom prezenta cateva strategii pe care le puteti pune in practica astfel incat sa cresteti numarul de ascultatori ai postului vostru de radio. Read More →

Ce probleme nu stiai ca poate avea un iPhone 4?iPhone 4 a venit pe piata de profil ca un gadget mult asteptat ce a adus multe schimbari pentru telefoanele produse de compania Apple. Si acest smartphone are probleme, asa cum poate avea nevoie uneori si de acumulator iPhone 4 Original  care acum se poate schimba mai usor.

Un acumulator iPhone 4 Original reprezinta o componenta extrem de importanta pentru un smartphone Apple, iar el trebuie sa fie unul de calitate pentru a asigura buna functionare a smartphone-ului. Totusi, iPhone 4 nu este ferit de probleme si defectiuni, ele afectand diferite componente si servicii asigurate de acest telefon.

Calitatea semnalului de telefonie receptionat de el nu este mereu buna. Multi utilizatori au observat faptul ca semnalul scade brusc in unele situatii in care receptionarea lui este slaba. Pe afisajul lui au fost observate chiar si pete de culoare galbena, care au disparut in timp, acestea fiind cauzate de procesul de fabricatie. Ele sunt, de fapt, provocate de substante de lipire folosite de producator, evaporandu-se ulterior atunci cand smartphone-ul este expus la mediul exterior. Read More →