Pe ce principiu functioneaza electrostimularea?Principiul electrostimularii este dat de electrozii pozitionati pe piele care trimit mici impulsuri pentru a obliga muschii sa se contracte. Chiar daca aparatul nu va actiona asupra pierderii in greutate, totusi va ajuta la lucrarea muschilor, deci se va ajunge la pierderea grasimii si remodelarea siluetei. Pentru a operatiunea sa fie realizata se folosesc paduri electrostimulare.

Dupa trei sedinte pe saptamana, rezultatele vor fi vizibile cu usurinta; fesele si coapsele vor fi mai ferme, iar celulita va mai disparea prin efectul drenant pe care il are aparatul. Pentru o optimizare realizabila, trebuie totusi respectat un regim alimentar potrivit in paralel. Se poate folosi si aparatul singur, fara a face sport, insa in acest caz rezultatul este limitat – tonifierea va fi destul de scazuta. Read More →

Tot ce trebuie sa stim despre electrostimulareIn primul rand va trebui sa mentionam ca electrostimularea se face cu un aparat electrostimulare.

Procedura de electrostimulare poate sa fie definita ca si un fitness intensiv pentru ca expertii evalueaza 45 de minute de electrostimulare ca fiind echivalente cu pana la 8 ore de gimnastica in sala fara intrerupere.

De aceea efectele pe care le au sedintele de electrostimulare se pot vedea imediat si in plus unul dintre rezultatele acestor sedinte de electrostimulare este faptul ca muschii sunt mai fermi si se elimina treptat grasimile.

In afara de tonifierea musculara si de arderea depozitelor de tesut adipos sedintele pentru electrostimulare vor spori metabolismul, vor circula sangele dar vor influenta si gradul de oxigenare al zonelor respective. Read More →