Cei care locuiesc la casa, cu siguranta isi doresc ca inainte de Craciun, pe langa impodobirea bradului, sa isi impodobeasca si casa, atat la interior cat si la exterior.

De cele mai multe ori, proprietarii de case aleg sa inceapa decorarile exterioare de la acoperis in jos, asa ca vom vedea ce stiluri de lumina se potrivesc pentru acoperisuri. Cunoscand stilurile de lumina de Craciun pentru acoperis, veti putea alege mult mai usor cele mai bune instalatii luminoase.

Read More →

V-ati intrebat vreodata de ce rosu, verde sau auriu sunt considerate culorile Craciunului si de ce nu portocaliu, mov sau albastru? Iata semnificatiile acestor culori care sunt atat de reprezentative si sunt regasite in orice este legat de aceasta minunata perioada, de la ornamente de Craciun la fete de mese si servetele festive.

Sa incepem, bineinteles, cu rosul. Culoarea traditionala a Craciunului este rosul, iar multi dintre noi nici nu isi doresc ca bradul sa fie decorat in alte culori, intrucat se gandesc ca pierd spiritul sarbatorilor. Read More →

Cumpara si ingrijeste o Poinsettia – Steaua CraciunuluiPoinsettia, Steaua Craciunului sau in popor “Craciunita”, reprezinta unul dintre cele mai apreciate ornamente de Craciun.

Daca vrei sa-ti pastrezi acea Poinsettia pe care ai cumparat-o anul trecut pana anul urmator, iata ce trebuie sa faci:

Metoda de baza pentru ingrijirea Poinsettiei sau Stelei Craciunului: inspecteaza planta de gandaci sau alte insecte (majoritatea plantelor nu vor prezenta gandacei atunci cand le cumparati din magazin, dar acestia pot sa apara dupa aproximativ doua sau trei saptamani). Read More →