Tangle-Teezer- o-perie-pentru-toate-tipurile-de-parDesi probabil nu ai dat importanta acestui aspect pana acum, tipul de par pe care il ai nu cere numai anumite produse de ingrijire, ci cere si un anume tip de perie de par pe care ar trebui sa il folosesti.

De aceea exista pe piata perii de forme si dimensiuni diferite, si de aceea dintii lor sunt realizati din materiale diferite. Prin urmare, este timpul sa te interesezi ce perie ti se potriveste cel mai bine, deoarece acest lucru ar putea face diferenta intre un par degradat si un par sanatos si stralucitor.

 Primul lucru pe care trebuie sa-l stii este ca lungimea parului conteaza enorm atunci cand trebuie sa iti alegi peria. Daca ai parul lung si des, cel mai bine este sa optezi pentru o perie ovala cu dinti din plastic, deoarece acestia vor fi suficient de puternici pentru a patrunde printre firele de par pentru a le descurca.

Read More →

De ce si cum sa porti Bianca Dragusanu extensii

De ce si cum sa porti Bianca Dragusanu extensiiProbabil esti si tu una dintre acele femei care tin mult la parul lor. Si de aceea iti doresti mereu sa straluceasca de sanatate si sa nu se despice la varfuri. Te straduiesti sa combati matreata si poate iei si intaritoare ca firele sa nu se mai rupa.

Dar parca tot nu e destul de lung sau destul de bogat. Cu Bianca Dragusanu extensii poti profita de ocazia de avea o infatisare noua. Poti sa incepi cu Bianca Dragusanu extensii deoarece sunt niste extensii suficient de sofisticate incat sa te faca sa te simti ca o diva.

Aceste Bianca Dragusanu extensii nu sunt costisitoare, mai ales daca iti cumperi mese permanente. Acestea stau aplicate in parul tau pana la 5 luni, timp in care le poti vopsi si coafa dupa bunul plac. Cu Bianca Dragusanu extensii vei deveni o prezenta eleganta sau moderna si nonconformista, in functie de modelul pe care il alegi.

Cu ajutorul acestor Bianca Dragusanu extensii,  indiferent de modelul lor, te poti simti din nou speciala daca treci printr-o pasa urata.  Dar nu e nevoie sa ai o dispozitie neplacuta ca sa-ti faci o astfel de placere. Ca femei, uneori simtim nevoia unor schimbari care sa atraga atentia celor din jur. Femeile simt nevoia sa se simta admirate. Iar un par frumos va fi admirat intotdeauna, deoarece este cea mai de pret podoaba a femeii dintotdeauna. Read More →