Ce este Masca Coloranta Fanola Oro Therapy Color Mask Antigiallo?Este cat se poate de evident faptul ca fiecare femeie pune mare pret pe podoaba sa capilara, motiv pentru care foloseste produse speciale pentru un par superb, iar unul dintre acestea este Masca Coloranta, Fanola, Oro Therapy Color Mask Antigiallo, antigalben 250ml.

In cazul in care intentionati sa utilizati un astfel de produs, in urmatoarele randuri veti descoperi cateva sfaturi, pentru ca rezultatele oferite de catre Masca Coloranta, Fanola, Oro Therapy Color Mask Antigiallo, antigalben 250ml, sa fie cele mult asteptate. Read More →

Cum ingrijim extensiile cusute

Cum ingrijim extensiile cusuteDaca ai decis sa apelezi la extensii cusute pentru a obtine parul lung pe care ti l-ai dorit mereu, atunci este bine ca inainte sa mergi la salon sa le aplici sa te interesezi cu privire la modul in care trebuie sa le ingrijesti. Adevarul este ca sa ingrijesti extensii cu keratina este mai simplu decat ti-ai putea inchipui, si nu trebuie decat sa respecti cateva reguli.

Chiar daca nu porti extensii cusute, este bine sa iti ingrijesti parul cu produse de calitate, preferabil produse profesionale. Chiar daca acestea sunt mai scumpe, cel putin ai siguranta ca fac bine parului tau si ii ofera toate substantele nutritive de care are nevoie.

Daca vei folosi produse profesionale vei vedea imediat diferenta dupa ce iti vei spala parul si ii vei aplica balsamul sau o masca de par. Va fi mult mai stralucitor si mai matasos. S-ar putea sa nu mai vrei sa renunti la aceste produse, iar acest lucru este foarte bun.

De ce trebuie sa folosesti produse de par bune atunci cand porti extensii cusute ? Deoarece parul remy din care sunt realizate acestea are nevoie de hranire intensa pentru a dura pana la patru luni fara sa se degradeze si sa capete tendinte de electrizare. Read More →