Industria cosmetica face testari pe animale pentru a ne ajuta sa fim mai frumoaseIn viata de zi cu zi am ajuns sa ne bucuram de o multime de produse. Le folosim pentru a avea grija de pielea noastra: creme hidratante sau pentru protectie solara, sapun natural pentru a ne curata pielea, produse de machiaj pentru a fi mai frumoase, demachiante pentru a ne curata tenul, parfumuri pentru a fi invaluite de arome superbe etc.

Dar pana a ajunge sa le folosim, toate aceste produse au fost testate. Industria cosmetica a investit de-a lungul anilor o multime de bani in teste si a omorat o multime de animale nevinovate.

Daca incercam sa tragem o concluzie logica din toata aceasta ecuatie, ne-am da seama ca toate produsele cosmetice au fost testate pe animale, le-au omorat iar apoi au fost plasate spre comercializare. Read More →

Cum se poate trata acneea?

Cum se poate trata acneea?Acneea creeaza multe probleme persoanelor afectate, deoarece uneori este deosebit de dificil de tratat, insa daca se urmeaza un tratament potrivit pentru tipul dumnevoastra de piele, sansele pentru a trata acneea sunt mult mai mari. In primul rand, daca doriti sa tratati acneea, este important sa nu mai utilizati produse de machiaj si cosmetice pe baza de uleiuri, care irita pielea.

Daca doriti sa utilizati produse cosmetice pentru infriumusetare, atunci puteti opta pentru cele care sunt naturale, hipoalergenice si concepute pe baza de apa. In acelasi timp, acneea se poate preveni daca urmati un regim alimentar sanatos, consumati mai putin zahar si alimente procesate, alimente grase, precum produse specifice fast-food-urilor.

O alimentatie sanatoasa contribuie la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii. Pentru a preveni agravarea acneei, incercati sa nu indepartati cosurile, pentru ca astfel nu veti face decat sa raspanditi bacterile si in zonele neafectate ale tenului, ceea ce va duce la inmultirea cosurilor. Mai mult decat atat, daca veti sparge cosurile, exista riscul sa va ramana cicatrice. Read More →