de-ce-sa-cumparati-iphone-6s-si-iphone-6s-plusDaca doriti sa achizitionati un astfel de model iPhone, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa mergeti intr-un magazin destinat vanzarii de telefoane. In absoult orice magazin de acest fel veti gasi cel putin un telefon marca Apple.

In cazul in care deja detineti o astfel de bijuterie si s-a stricat, va recomandam sa mergeti intr-un service unde se fac reparatii iPhone, dacat sa achizitionati un model nou care v-ar fi costat o mica avere. Read More →

Cum-a-evoluat-compania-AppleCompania Apple este cea mai cunoscuta companie la nivel mondial. Produsele emise de aceasta au o calitate foarte buna, iar cumparatorii sunt multumiti cu device-urile achizitionate.

Dar ce se intampla atunci cand apar defectiuni? Cel mai indicat ar fi sa mergeti la un service specializat in reparatii iPhone decat sa cumparati un nou device deoarece compania este in continua evolutie si dezvoltare, urmand sa scoata pe piata produse noi.

Acest lucru s-a vazut inca de la deschiderea companiei: Apple era o afacere care promitea si care a evoluat foarte mult, introducand pe piata primul ecran multitouch sau multitactil. Read More →