Tinand cont de faptul ca un smartphone poate sa fie utilizat in prezent in foarte multe scopuri, nu mai trebuie sa ne miram de faptul ca am ajuns sa fim dependenti de ele.

Iar daca tot am ajuns sa fim dependenti de aceste terminale, cu siguranta ar cam trebui sa ne indreptam atentia si spre modele care apartin unor branduri de top de pe piata, pentru a ne putea bucura de terminale performante, si care pot avea o durata de viata prelungita.

In acest caz, am putea sa ne indreptam atentia spre producatorul American Apple, despre care stim cu totii faptul ca scoate pe piata celebrele terminale iPhone.

Read More →

de-ce-sa-cumparati-iphone-6s-si-iphone-6s-plusDaca doriti sa achizitionati un astfel de model iPhone, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa mergeti intr-un magazin destinat vanzarii de telefoane. In absoult orice magazin de acest fel veti gasi cel putin un telefon marca Apple.

In cazul in care deja detineti o astfel de bijuterie si s-a stricat, va recomandam sa mergeti intr-un service unde se fac reparatii iPhone, dacat sa achizitionati un model nou care v-ar fi costat o mica avere. Read More →