Unde putem folosi hale metalice?Halele metalice sunt constructii detinate in principal segmentului industrial, fiind in cele mai multe dintre cazuri exploatate in scopul productiei si depozitarii. Acestea par a fi unele dintre cele mai cautate tipuri de constructii, mai ales acum cand segmentul comercial pare a fi intr-un plin avant.

Desi putine persoane par sa stie acest lucru, marile magazine comerciale au la baza de fapt conceptul de hale metalice, iar acest lcuru poate fi foarte simplu de probat daca urmarim cu atentie tavanele acestor structuri. Ne va fi practic imposibil sa nu oservam structura metalica folosita pentru aceste tipuri de cladiri.

Dincolo de utilizarea lor in ceea ce priveste spatiile comerciale, aceste hale metalice mai pot fi intalnite foarte ades si in cazul showroom-urilor. Acest lucru se intampla deoarece halele metalice prezinta proprietati foarte bune in ceea ce priveste desfasurarea pe spatii relativ intinse, nefiind conditionate atat de mult de intarirea suplimentara¬† a structurilor, asa cum este cazul constructiilor din beton. Read More →