In ce situatii Xiaomi Mi A1 poate avea probleme?Xiaomi este unul dintre producatorii de smartphone-uri care ne uimeste cu fiecare model lansat, iar Mi A1 nu putea fi o exceptie. La fel ca toate celelalte telefoane lansate de companie, si acest model vine la un raport calitate – pret super atractiv.

Cand vine vorba despre telefoane, accesorii sau piese telefoane Xiaomi, acest brand este cel mai atractiv pentru utilizatori. Xiaomi isi permite sa vanda telefoane, piese telefoane Xiaomi sau accesorii la preturi mici, pentru ca nu plateste campanii publicitare, nu vinde decat online, iar Social Media reprezinta metoda de promovare a companiei.

In aceste conditii, compania are costuri reduse comparativ cu alti producatori, si isi permite sa vanda telefoane la cele mai mici preturi de pe piata, la fel ca si piese smartphone Xiaomi sau accesorii. Read More →

Ce probleme are Xiaomi Mi A1?Daca detineti telefonul Xiaomi Mi A1, veti fi de acord ca este un dispozitiv uimitor. Pe langa faptul ca a fost primul telefon care a aparut in repornirea proiectului Android One Google, exista alte cateva lucruri grozave despre care utilizatorii se vor bucura in cele din urma.

Xiaomi este binecunoscut pentru producerea unui telefon de buna calitate, dar lansarea primului smartphone care a realizat parteneriatul intre companie si Google a fost o descoperire notabila, iar Mi A1 este pana in prezent foarte apreciat in India, China, in intreaga piata asiatica si nu numai. Read More →