Trolerul pentru copii- modalitate de responsabilizare a micutului?

Trolerul pentru copii- modalitate de responsabilizare a micutului?Orice parinte poate observa in comportamentul copilului sau dorinta acestuia de a face aceleasi lucruri ca si un adult. Unele dintre aceste dorinte sunt daunatoare, precum tendinta copilului de a sorbi din ceasca cu cafea, iar altele sunt de-a dreptul amuzante, precum dorinta unui copilas de a trage dupa el o geanta de voiaj, in nici un caz proportionala cu inaltimea lui, doar pentru ca parintii se folosesc de acest accesoriu in mod curent, atunci cand pleaca in calatorii.

De aceea, in momentul in care ne hotaram sa achizitionam pentru noi un troler, fie ca vorbim despre un model renumit deja, precum un troler Master sau un troler Lamonza, ori despre oricare altul din aceasta gama de bagaje de mana, le putem achizitiona si celor mici un astfel de accesoriu, personalizat insa, in functie de preferinta fiecarui pusti, cu eroii desenelor animate preferate.

Am ramas placut surprinsi sa gasim pe piata modele din cele mai variate, care sa convina si celui mai nehotarat copil. Interesant este faptul ca aceste produse, prin coloritul lor, mai ca sunt si pe placul adultilor. Acum nu stiu daca in locul unui troler lamonza Bucuresti cu motiv floral ni s-ar potrivi mai bine un troler ce il are in prim-plan pe Peter Pan, insa cu siguranta ideea este cel putin una deosebita.

Trolerele pentru copii se deosebesc de cele pentru adulti si prin dimensiunile pe care le au, adaptate si optimizate in raport cu statura unui copil. Acesta este un mod foarte bun de responsabilizare a copilului prin faptul ca asa il putem invata cum sa isi faca singur ordine intre hainute si cum sa isi aleaga obiectele necesare unei calatorii de unul singur, insa sub stricta noastra supraveghere. Read More →