Principalii pasi in organizarea nuntiiNunta este primul dintr-un sir de evenimente fericite ale unui cuplu, si cel mai mare eveniment pe care cei doi il organizeaza pana la momentul respectiv. Apoi urmeaza organizarea botezului sau, cum este de preferat, organizarea botezurilor.

Dar sa ne concentram asupra primului dintre evenimente, si anume la nunta. Organizarea unei nunti nu este un lucru usor, aceasta implicand de la detalii mejore precum:  incirierea unei locatii, discutia cu preotul pentru programarea cununiei religioase, vestimentatia mirelui si a miresei, decoratiunile, verighetele, pana la detalii mai mici, cum ar fi marturiile.

In ajutorul tanarului cuplu vine si internetul care este plin de informatii si oferte. La un simplu search, poti gasi site-uri sugestive precum www.invitatiedenunta.ro care te vor ajuta cu succes in demersul tau de organizare.De obicei, planificarea nuntii se incepe cu aproximativ un an inainte, timp in care se pun la punct toate detaliile. Read More →

Cum alegem cele mai bune rochii pentru ocazii festive?V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai bune rochii femei? Raspunsul este: acelea care va plac si se potrivesc gusturilor si corpului dumneavoastra.

Daca sunteti in cautarea de astfel de rochii femei, va invitam sa aruncati o privire pe Coolcrok.ro, unul dintre cele mai bune magazine online din aceasta bransa.

Alegerea celei mai bune rochii pentru ocazii festive poate depinde de stilul personal, buget si tipul de eveniment.Din moment ce aceste rochii sunt destinate, de obicei, afacerilor semi-formale, este bine sa alegeti o rochie care este un pic prea eleganta pentru locul de munca, insa nu usor de confundat cu o rochie formala.

Pentru valoare si versatilitate, cautati o rochie de baza care poate fi completata cu accesorii. In cazul in care un eveniment necesita un aspect unic, cautati rochii care folosesc detalii neobisnuite pentru a face o figura buna. Read More →