Principalii pasi in organizarea nuntii

0 Shares
0
0
0

Principalii pasi in organizarea nuntiiNunta este primul dintr-un sir de evenimente fericite ale unui cuplu, si cel mai mare eveniment pe care cei doi il organizeaza pana la momentul respectiv. Apoi urmeaza organizarea botezului sau, cum este de preferat, organizarea botezurilor.

Dar sa ne concentram asupra primului dintre evenimente, si anume la nunta. Organizarea unei nunti nu este un lucru usor, aceasta implicand de la detalii mejore precum:  incirierea unei locatii, discutia cu preotul pentru programarea cununiei religioase, vestimentatia mirelui si a miresei, decoratiunile, verighetele, pana la detalii mai mici, cum ar fi marturiile.

In ajutorul tanarului cuplu vine si internetul care este plin de informatii si oferte. La un simplu search, poti gasi site-uri sugestive precum www.invitatiedenunta.ro care te vor ajuta cu succes in demersul tau de organizare.De obicei, planificarea nuntii se incepe cu aproximativ un an inainte, timp in care se pun la punct toate detaliile.[adsenseyu1]

In primul rand, se stabileste data nuntii. Acesta este normal sa fie primul detaliu care se stabileste, pentru ca in functie de acesta se vor gandi toate celelalte. De altfel, aceasta va fi si intrebarea pe care o veti auzi cel mai des, cand va avea loc fericitul eveniment? Apoi va trebui sa va ganditi la buget si la stilul nuntii.

Este de dorit sa nu va indatorati, nu este prea placut sa porniti in viata de cuplu deja cu datorii. Faceti-va economii si incercati sa mai strangeti bani pana la nunta. De asemenea, si parintii pot contribui cu o anumita suma de bani.

In continuare trebuie sa va alegeti nasii. Nasii vor avea un rol foarte important in viata tanarului cuplu, deoarece ei vor fi parintii lor spirituali. Deci alegerea nasilor trebuie facuta cu atentie.

Alegerea localului trebuie facuta si ea din timp. Cautati mai multe variante, discutati toate conditiile si faceti rezervarea acolo unde va fi cel mai convenabil. Alegerea localului se va face in functie de tematica nuntii si de numarul de invitati.

Nu are nici un rost sa platiti pentru o sala cu 150 de locuri daca aveti doar 100 de invitati. Daca sunt si mai putini, puteti alege o sala mai mica si sa creati un cadru mai intim. Alegerea localului da bataie de cap deoarece unele restaurante au facute rezervari din timp.

[adsenseyu1]

Programarea cununiei religioase se va face in urma discutiei cu preotul. Unele cupluri prefera sa mearga la cea mai mare biserica din oras, altii au o anumita biserica la care merg si acolo doresc sa isi si uneasca destinele, dar sunt si cupluri care nu sunt decise in ceea ce priveste biserica unde se va oficia slujba de cununie. Acestia pot merge la biserica de care apartin sau pot alege o alta biserica.

Un alt detaliu important este alegerea muzicii si a DJ-ului sau ale unei formatii. Apoi veti alege si fotograful. Acesta, impreuna cu cameramanul va vor ajuta sa tineti minte pentru toata viata fericitele momente din timpul nuntii.

Alegerea vestimentatiei este de asemenea un lucru care trebuie facut din timp. Este important ca vestimentatia sa tina cont de tematica aleasa. Deci mergeti sa probati si aveti grija ce alegeti sa purtati in cea mai frumoasa zi din viata voastra.

In continuare trebuie sa aveti in vedere: lista cu invitati, cazarea lor in cazul in care nu sunt din oras, invitatiile, aranjamentele plus multe alte detalii.

0 Shares
You May Also Like