Cererea pentru anvelope de iarna este in crestere, datorita schimbarilor climaterice

0 Shares
0
0
0

Cererea pentru anvelope de iarna este in crestere, datorita schimbarilor climatericeDin cauza climatului ce sufera o serie de transformari semnificative, fenomenele si conditiile extreme de vreme devin tot mai comune. Atat in Finlanda, cat si in Europa centrala s-au semnalat numeroase furtuni de zapada, de-a lungul ultimulor ani.

Ca si rezultat, cererea pentru  anvelope de iarna a crescut nu doar aici, ci in intreaga Europa. Folosirea acestor piese e importanta atat dintr-o perspectiva a sigurantei si mobilitatii – mai mult de atat, legislatia nationala reglementeaza acest aspect. Cumpara anvelope in Brasov, la Selgros si  bucura-te de o performanta optima, pe orice suprafata, in orice anotimp.

Schimbarea climei afecteaza dezvoltarea acestor cauciucuri in mai multe moduri – pe de o parte, companiile trebuie sa faca fata acestor provocari iar pe de alta trebuie sa se asigure ca aceste implementari sunt cat mai putin daunatoare mediului inconjurator. Nu in ultimul rand, acesti comercianti trebuie sa tina cont si de diferentele  impuse de o piata sau alta.[adsenseyu1]

Uniunea Europeana a reactionat acestor provocari climaterice (si schimbarilor aferente) prin taxarea autoturismelor si taxe de utilizare, de exemplu.

In toamna anului 2012, UE a introdus o eticheta obligatorie, pentru anvelope, ce ofera informatii specifice referitor la anumite aspecte, ca: rezistenta la rulare, nivelul de zgomot emis si aderenta in conditii de umezeala.

Prin mentinerea unei presiuni optime in anvelope (consumul este mai mic, deci emanatiile de CO2 sunt mai mici) se poate da o mana de ajutor mediului inconjurator; la fel, prin alegerea unor modele de anvelope cu rezistenta optima la rulare.

[adsenseyu1]

Alege intelept – investeste in siguranta ta, pe drum, in performantele pe durata intregului an si gaseste solutiile ce sa se potriveasca nevoilor tale, printr-un set nou de anvelope, de la Selgros.

Selgros Brasov
Produse alimentare si nealimentare
Calea Bucuresti nr. 231 Brasov,
500299 , RO
Tel: 0268 307 000
Fax 0268 307 199

0 Shares
You May Also Like