Cum stabilim montarea unui paratrasnet la o constructie?Dupa cum bine se stie puterea unui trasnet poate fi devastatoare pentru o cladire daca nu este dotata cu un paratrasnet potrivit.

In fiecare an se intampla accidente din cauza lipsei unui asemenea dispozitiv, iar daunele provocate de puterea unui trasnet sunt de cele mai multe ori irecuperabile.

Dintre efectele devastatoare a unui trasnet primit in plin de o cladire enumeram cateva : deteriorarea constructiei fizice, deteriorarea instalatiilor electrice si electronice si chiar mai rau decesul sau vatamarea oamenilor si animalelor care locuiesc in respectiva cladire.

Astfel, trebuie sa ne montam un astfel de sistem de protectie impotriva energiei loviturii de trasnet, pentru a scapa de grijile pe care ni le-ar putea provoca. Acest sistem poarta numele de paratrasnet. Read More →

Servicii de top de cablare structurataOrice cladire sau ansamblu de cladiri de birouri sau unul rezidential are nevoie de cablare in vederea crearii nei retele de internet care sa ofere acces tuturor utilizatorilor la mediul online. O cablare structurata de calitate este cea realizata de expertii in domeniu care pot gasi cea mai buna solutie pentru fiecare client, in functie de situatie.

In realizarea unui proiect de cablare structurata este foarte important sa se parcurga toti pasii necesari implementarii solutiilor pe care fiecare client le doreste pentru afacerea pe care el o are. Clientii care apeleaza la cablarea structurata sunt atat cei care au o cladire mica pe care vor sa o puna la punct cu costuri mici, dar si cei care detin o cladire mai mare ce trebuie cablata printr-un proiect complex, ce se poate intinde pe o perioada mai lunga de timp si presupune costuri mai mari.

In cel din urma caz poate fi vorba de mai multe etaje si de un numar mult mai ridicat de porturi ce vor rezulta dupa ce proiectul este terminat. In urma serviciilor de cablare structurata, clientii vor avea la dispozitie o singura retea de internet si voce pentru echipamentele de care ei dispun, in cazul in care ei doresc acest lucru. Read More →