De ce sa alegeti motoferastraie Husqvarna ?

0 Shares
0
0
0

De ce sa alegeti motoferastraie Husqvarna ?
Daca sunteti in cautarea unor motoferastraie dar inca nu sunteti decisi ce sa alegeti am putea sa va recomandam cu mare incredere motoferastraiele Husqvarna.

Acum daca va intrebati  probabil de ce sa alegeti motoferastraiele Husqvarna pot sa va dau cateva detalii imporntante despre aceasta marca.

Gama Husqvarna de produse contine absolut  toate produsele de care aveti nevoie in prezent sau veti avea nevoie in viitor, incepand de la utilaje grele pana la motofierastraie mici pentru uz casnic, precum ?i modele pentru taierea lemnelor de foc si nu numai.

Motoferastraul Husqvarna poate sa va fie cel mai de incredere partener, indiferent de provocarile care o sa va astepte in padure.

Datorita faptului ca natura ar trebui sa fie o prioritate principala pentru noi, cu aceste unelte  vom putea sa avem grija de protejarea ei, motoferastraiele Husqvarna fiind echipate cu  un motor unic X-TORQ, care reduce destul de mult  consumul de combustibil iar nivelul de emisii in acest context scade considerabil.

Stim cu totii ca siguranta si fiabilitatea sunt  doi factori extrem de importanti ale lucrarilor forestiere iar de aceea noi consideram ca motoferastraul Husqvarna o sa  va permita sa lucrati in siguranta dar  si flexibil  acelasi timp.

Gama de motoferastraie Husquvarna are un controlul combinat soc/stop  care face pornirea motoferastraului mult mai simpla si impiedica si inecarea acestuia. Sistemul de curatare  este cu aer centrifugal, care va minimiza uzura si care o sa mareasca durata de utilizare pana la schimbarea filtrului.

Un alt detaliu important il are caracteristica SmartStart care  reduce forta de rezistenta  in snurul starterului cu aproximativ  40%. In aceste conditii, se va putea porni unealta foarte simplu si rapid, cu un efort minim.

Chiar daca majoritatea acestor unelte functioneaza fiind alimentate cu conbustibil, este posibil ca  performanta lor sa fie egalata sau de ce nu, depasita si fara combustibil. Motoferastraiele electrice Husqvarna sunt alimentate de o baterie Li-ion de 36V si sunt extraordinar de folositoare.

Tehnologia aceasta  este combinata cu un motor special conceput, care nu are perii, dar care asigura performante similare utilajelor alimentate cu combustibil sau de ce nu sa le depaseasca performantele.

Mai pe scurt si totodata mai pe intelesul tuturor, un motoferastrau silentios si usor, la dispozitia dvs, cu siguranta doar la Husqvarna o sa gasiti.

Concluzia despre motoferastraiele multifunctionale Husqvarna ar fi ca acestea sunt u?oare in comparatie cu cele ale firmelor concurente, sunt eficiente ?i cel mai important lucru este ca sunt exceptional de usor de pornit si chiar de manevrat.

Daca inca nu sunteti convinsi va recomand sa testati un motoferastrau produs de catre orice alta firma, iar dupa aceea sa testati un motoferastrau Husqvarna. Cu siguranta nu o sa va mai doriti vreodata sa detineti un alt motoferastrau. O sa ramaneti placut surprinsi de motoferastraiele Husqvarna.

Aceste motoferastraie le puteti gasi la magazinele de specialitate din orasul dumneavoastra sau le puteti comanda si direct de pe internet insa recomandat ar fi sa le cumparati direct de la magazin deoarece asa o sa puteti sa testati dumneavoastra personal produsul.

0 Shares
You May Also Like