Cum sa fii bine imbracat?

0 Shares
0
0
0

Cum sa fii bine imbracat?
Din ce in ce mai multi barbati incep sa inteleaga cat de important este stilul vestimentar, ceea ce este o veste imbucuratoare atat pentru ei cat si pentru femeile care ii apreciaza.

Pentru ca vrem sa venim si in ajutorul domnilor care nu prea sunt prieteni cu moda si evident nu se imbraca asa de bine, am vrea sa le prezentam un sir de reguli pe care trebuie sa le respecte de fiecare data daca vor sa fie bine imbracati si sa fie admirati pe strada.

Ca o prima idee in cazul in care faceti un obicei din a purta veste, ar fi recomandat sa introduceti in garderoba dumneavoastra si cateva veste personalizate.

Aceste reguli sunt binevenite si le pot aplica si cei care au totusi cat de cat habar despre moda si stil, dar si cei care sunt experti in acest domeniu. Noi o sa va prezentam pe scurt o serie foarte importanta de reguli, pe care probabil ca multi dintre dumneavoastra le stiti dar nu le-ati aplicat. Regulile pe care nu le cunoasteati pana acum, cu siguranta dupa citirea acestui articol o sa le tineti minte de fiecare data cand va imbracati.

Este necesar sa stim faptul ca nu e important doar sa respecti cele mai noi tendinte din moda sau sa copiezi un stil vestimentar al unei vedete pe care criticii de moda o catalogheaza  ca fiind bine imbracata.

Cu siguranta este foarte important sa tineti cont si de tendinte si sa studiati revistele de moda si de specialitate pentru ca puteti sa gasiti surse de inspiratie, dar daca nu aveti cunostinta despre regulile de baza in ceea ce priveste moda si nu le respectati, atunci degeaba mai urmariti tendintele.

Prima regula importanta priveste modul in care ar trebui purtate camasile atunci cand purtati un costum. Daca va hotarati sa purtati doar camasa fara cravata, atunci trebuie ca nasturele de sus al camasii sa fie desfacut. In cazul in care va ganditi la varianta de a purta o camasa incheiata pana la ultimul nasture, atunci cu siguranta camasa trebuie sa fie mulata deoarece daca nu aspectul fizic o sa arate destul de neplacut.

Inca o regula pe care trebuie sa o luati in calcul domnilor este aceea ca trebuie tinut cont sa nu trebuie sa purtati maieu pe sub camasa, mai ales daca aceasta este transparenta.

Daca nu ati purtat niciodata maieu sub camasa si nu puteti sa va imaginati faptul ca altcineva poate sa creada ca este normal sa faca asa ceva si oricat va straduiti intelegeti motivul pentru care cineva isi doreste sa poarte maieu sub camasa, inseamna ca totusi dumneavoastra ca sa spunem asa, aveti un stil propriu de a va imbraca, insa care trebuie putin slefuit.

In cazul in care aveti obiceiul de a purta maieul pe sub camasa trebuie sa renuntati de urgenta la acest obicei pentru ca este gresit.

O alta regula foarte importanta despre cum sa va imbracati bine tine de incaltaminte. Trebuie purtati pantofii inchisi la culoare cu sosete asortate, si ca sa fiu mai clar va spun ca nu trebuie purtati pantofii cu sosete albe ci cu sosete negre sau de culoare inchisa. Aceasta greseala se repeta in foarte multe cazuri.

0 Shares
You May Also Like