Sfaturi pentru alegerea unui portofel ideal si de buna calitate

0 Shares
0
0
0

Sfaturi pentru alegerea unui portofel ideal si de buna calitatePentru a alege un portofel din varietatea de modele, ar trebui sa-l cauti pe cel care se potriveste cel mai bine stilului tau si nevoilor tale specifice. In acest fel, vei scoate in evidenta o personalitate impecabila si vei evita sa ai un accesoriu care nu iti este de mare folos.

Fa senzatie cu un portofel Michael Kors!

Structura

Indiferent de portofelul pe care il purtati, acesta ar trebui sa fie util si sa nu poarte compartimente pentru obiecte pe care nu le veti folosi, pe de alta parte, portofelului nu ar trebui sa ii lipseasca compartimente pentru anumite obiecte care vor fi indispensabile pentru ocazia dvs.

In prezent, exista modele de portofele cu compartimente pentru toate tipurile de obiecte, cu compartiment pentru monede (cu poseta), cu compartiment pentru carduri (cu suport de card) si chiar cu chei (cu suport de cheie) si telefon mobil (cu suport de telefon mobil).

Formele dintr-un portofel variaza, de asemenea, adica diviziunile in care portofelul isi va exprima capacitatea, un detaliu pe care de obicei majoritatea il aleg pentru estetica si nu din necesitate. Ne referim, de exemplu, la:

  • Portofele cu inchidere (cand aceasta este deschiderea principala)
  • Portofele cu doua corpuri sau bifold
  • Portofele cu trei corpuri sau trifold
  • Si portofele cu dispozitiv de fixare a bancnotelor sau portofel clip

In plus, exista structuri secundare, cum ar fi snap-uri si inchideri (interne si externe deschiderii principale) care ofera portofelului o mai mare securitate sau pur si simplu un mod diferit de a privi si de a utiliza.

Alegerea modelului va depinde de preferintele vizuale si functionale ale clientului. Din aceleasi motive, designerii de moda nu mai sunt inclinati sa faca un singur model de portofel pe an, stiu ca omul este din ce in ce mai exigent cu imaginea si gusturile sale, de aceea modelele traditionale, cum ar fi portofelele bifold, sunt lasate treptat in urma.

In acest articol cunoastem tendintele si, prin urmare, va vom oferi o mare varietate de modele pentru a permite o structura ideala a portofelului pentru dvs.

Culoarea

Este ceva care influenteaza foarte mult mai multi domni, pentru ca nu toti au aceleasi gusturi. Va exista intotdeauna omul care are preferinte pentru cele mai deschise culori si alte persoane interesate pentru cele mai intunecate sau este chiar posibil ca la o persoana, gustul sa fie multiplu si sa vrea sa dobandeasca o nuanta diferita pentru fiecare culoare de imbracaminte care poate fi purtata, prin urmare, marcile trebuie sa se adapteze la cerintele clientilor, pentru a va satisface asteptarile in momentul achizitiei.

Multiple magazine  sunt constiente de cerinte si in fiecare zi cauta sa implementam diferitele soiuri de culori pe care clientul le poate cauta, dar, desigur, fara a cadea in gusturi proaste si fara a neglija clasicele “negru” si “maro” pentru preferinta lor mai mare- culori alese de barbati cu o personalitate mai sobra.

Aici va depinde foarte mult de combinatii, asa ca singurul lucru pe care l-am recomanda este ca, daca sunteti unul dintre acei oameni care se inclina spre un portofel de culoare mai extravagant,  materialul sa fie  piele autentica (piele naturala)- acest lucru va permite aspectului tau sa arate impecabil pentru mult mai mult timp.

0 Shares
You May Also Like