Care sunt beneficiile masajelor erotice?

0 Shares
0
0
0

Care sunt beneficiile masajelor erotice?Cu masaje de cuplu, cunoasterea reciproca si de sine este favorizata.

Masajele erotice au multe beneficii in relatie. “Pentru inceput, ele ofera un moment de intimitate, in care cuplul are ocazia sa uite de tot stresul zilnic si sa se dedice simtirii pielii si atingerii celuilalt.

In plus, serveste astfel incat fiecare membru al cuplului sa cunoasca corpul celeilalte persoane si al sau si ceea ce ii place sau nu ii place, adica creste cunoasterea reciproca si cunoasterea de sine a corpului.

In cele din urma, fiind un moment de liniste si intimitate, reuseste sa creasca dorinta fata de cuplu”, enumera Javier del Río Olvera, de la Institutul Andaluz de Sexologie si Psihologie si membru al consiliului de administratie al Federatiei Spaniole a Societatilor de Sexologie (FESS).

Deci, sunt masaje o modalitate de a creste legatura dintre cuplu? “Da, prin cresterea intimitatii si a cunostintelor dintre cei doi, legatura care exista intre ei este ridicata.

Nu uitati ca masajele au un preparat, cum ar fi sa vorbeasca si sa decida sa le efectueze, sa aleaga tipul de ulei pe care il vor folosi, cand urmeaza sa o faca etc., iar toata aceasta comunicare favorizeaza, de asemenea, legatura dintre cele doua”, raspunde expertul.

Joc erotic mai mult decat preliminarii

Potrivit lui Del Río, in Sexologie nu este potrivit sa vorbim despre preliminarii, deoarece este un termen care se refera la ceva care se intampla inainte de a se intampla lucrul important, iar atunci cand vorbim despre sex se pare ca singurul lucru important este actul sexual si, in cele din urma, este incurajata o sexualitate excesiv de “genitalizata”.

Din acest motiv, continua sexologul, “este de preferat sa vorbim despre jocuri erotice, iar in cadrul acestui concept poate fi cuprins de la masaje la utilizarea unei jucarii erotice sau a oricarei alte practici sexuale, fara a fi nevoie sa “genitalizam” sexualitatea”.

Daca masajele erotice favorizeaza orgasmul feminin, membrul FESS comenteaza: “Nu exista retete magice pentru ca o femeie sa experimenteze orgasmul mai usor, fiecare femeie este diferita si are gusturi diferite.

Important este cunoasterea propriei sexualitati si sa fii egoist in cautarea placerii tale. In mod logic, ca se introduce un joc erotic in care se simte calma, stimulata si fara presiunea de a termina in curand, va favoriza faptul ca poate experimenta orgasmul”.

Chei pentru a da un masaj erotic bun

Pentru a oferi un masaj erotic bun trebuie sa fii calm, sa ai rabdare, sa asculti corpul, atat in ceea ce ne spune, cat si ceea ce transmite.

In ceea ce priveste durata, Del Río subliniaza ca timpul este marcat de cuplul insusi, nu exista timp minim sau maxim, singurul lucru important este ca cuplul se bucura de ceea ce fac. Iata aici best massage in London.

Ras, da sau nu?

Momentul erotic trebuie sa fie ceva distractiv pentru amandoi, iar rasul este de obicei distractiv, desi intr-un masaj erotic cauti de obicei relaxare, seninatate si dorinta. Prin urmare, atata timp cat niciunul dintre ei nu are neplaceri si nu merge impotriva relaxarii, seninatatii sau dorintei, rasul ar putea fi inclus intr-un masaj erotic…

Alte informatii generale despre masaj

In functie de preferinte, terapeutul dvs. de masaj poate folosi ulei sau lotiune pentru a reduce frecarea pielii. Spuneti terapeutului dvs. de masaj daca ati putea fi alergic la oricare dintre ingrediente.

O sesiune de masaj poate dura de la 10 la 90 de minute, in functie de tipul de masaj si de cat timp aveti la dispozitie. Indiferent de tipul de masaj pe care il alegeti, ar trebui sa va simtiti calm si relaxat in timpul si dupa masaj. Respirati normal pe tot parcursul masajului.

Terapeutul dvs. de masaj poate sa puna muzica in timpul masajului sau sa va vorbeasca, dar ii puteti spune daca preferati linistea.

Daca un terapeut de masaj impinge prea tare, cereti o presiune mai usoara. Ocazional este posibil sa aveti un punct sensibil intr-un muschi care se simte ca un nod. Este posibil sa fie inconfortabil in timp ce terapeutul dvs. de masaj o rezolva. Dar daca devine dureros, vorbeste.

Adresati-va medicului dumneavoastra sau altcuiva in care aveti incredere pentru o recomandare. Majoritatea statelor reglementeaza terapeutii de masaj prin cerinte de licenta, inregistrare sau certificare. Nu va fie teama sa adresati unui potential masaj terapeut intrebari precum:

  • Esti licentiat, certificat sau inregistrat?
  • Care este pregatirea si experienta ta?
  • De cate sedinte de terapie prin masaj crezi ca voi avea nevoie?
  • Care este costul si este acoperit de asigurarea de sanatate?

Indepartati orice gand ca masajul este doar o modalitate de a va rasfata sau de a va relaxa. Dimpotriva, masajul poate fi un instrument puternic pentru a va ajuta sa va controlati sanatatea si bunastarea, indiferent daca aveti o anumita afectiune de sanatate sau sunteti doar in cautarea unui alt calmant. Poti chiar sa inveti cum sa faci auto-masaj sau cum sa te angajezi in masaj cu un partener acasa.

0 Shares
You May Also Like