Producatorii de televizoare led

0 Shares
0
0
0

Producatorii-de-televizoare-ledAjungem in momentul in care dorim sa achizitionam un televizor led nou fie pentru ca vechiul televizor ni s-a stricat, fie pentru ca ne dorim ceva de tehnologie mai noua sau pur si simplu ne dorim inca un televizor in locuinta noastra. Insa inainte de a-l achizitiona, ar trebui sa ne interesam despre calitatea pe care o ofera producatorii de televizoare.

Intrebati-va, in momentul de fata, cati producatori de televizoare cunoasteti si cati din ei au o rata de mai mare de 99% a produselor furnizate intr-un mod impecabil. Acestea sunt informatiile primordiale de care ar trebui sa tinem cont atunci cand dorim sa facem o noua achizitie. Dwyn.ro ne poate oferi resursele necesare in cazul in care ne dorim achizitionarea de televizoare led ieftine, insa ce ar fi sa aruncam o privire peste lista cu producatori si serviciile impreuna cu produsele pe care acestia le furnizeaza.

Inainte de a face referire strict la producatorii de top, ar fi ideal sa ii punem pe toti in lumina sau cel putin pe cei care produc de zor si depun efortul necesar pentru a fi producatori de top, astfel ca urmatorii 6 producatori ar putea fi in stare de revolutionarea pietei televizoarelor led : Horizon, LG, Philips, Samsung,  Sharp, Telefunken.

Dintre acesti sase producatori, toti ar putea fi numiti producatori de top insa ceea ce face diferenta intre un producator obisnuit si unul de top sta in calitatea produselor si serviciilor pe care acestia le furnizeaza. Ganditi-va ca dumneavoastra, in ipostaza de client, achizitionati un televizor led iar acesta vine cu un defect de fabricare. Un client de top ar accepta sa primeasca inapoi produsul respectiv si sa il inlocuiasca cu unui complet fuctionabil pentru ca dumneavoastra nu aveti nicio vina din niciun punct de vedere.

Totodata, serviciile sunt reprezentate si de capacitatea cu care furnizorul isi transporta produsele catre clienti, recomandat fiind ca acest transport sa fie facut intr-un mod gratuit. Majoritatea furnizorilor ofera transport gratuit numai in cazul in care achizitia depasteste o anumita valoare, din punctul nostru de vedere aceste criterii reprezentand un minus pentru serviciile oferite de companie. Desigur, este o strategie de marketing prin care furnizorul obliga cumparatorul sa achizitioneze produse de o anumita valoare, insa s-ar putea incerca o astfel de abordare din alte perspective.

Prin servicii nu ar trebui sa se inteleaga numai ideea de calitate a livrarii produselor intr-o stare perfecta, ci si relatia pe care producatorul o care cu clientul, astfel ca, in cazul in care va tratati clientii cu respect, compania dumneavoastra va ajunge sa fie respectata, ba chiar recomandata mai departe, prin aceasta modalitate ajungand sa acapareze piata intr-un mod decent, poate putin mai lent decat prin alte modalitati, dar la o calitate ridicata.

In cazul in care sunteti producator de top, pentru a va raspandi si mai mult pe piata televizoarelor led puteti aborda diverse campanii prin care sa oferiti anumite bonusuri in cazul achizitionarii de televizoare led, bonusuri precum reduceri, carduri valorice sau unelte compatibile cu televizoarele led respective precum telecomenzi, antene de receptie a posturilor, etc.

Alte articole :

1.  Urmatorul tau televizor
2. Tehnologia video a l?sat sunetul pe locul secund la promovare
3. Global Smart TV Market (2011 – 2016) Critical
4. LG 55LA6910 2013 Smart LED TV Review

 

0 Shares
You May Also Like