De ce sa alegem case structura metalica?Alegerea unor case structura metalica, fie ele si in detrimentul caselor din beton sau lemn, necesita cunoasterea modului in care se comporta materialul in sine, astfel incat sa putem sti la ce anume sa ne asteptam din partea acestuia.

Solicitarile sunt in cele mai multe dintre cazuri intuite sau verificate prin calcul, insa in mod clar avem nevoie de mai mult decat o simpla baza de cunostinte.

Ceea ce ne este necesar este o firma de constructii potrivita care sa ne ajute in demersul nostru de construire, insa o firma pe ai carei specialisti sa ne putem baza in vederea primirii celor mai bune informatii. Read More →

Cum poti gasi cele mai bune cadouri de Craciun?Cele mai buna cadouri de Craciun pot fi gasite si cu mai mult timp inainte de aceasta sarbatoare, preturile fiind inclusiv unele mai mici daca faci astfel de cumparaturi in afara perioadei sarbatorilor. Toate modelele de decoratiuni de Craciun se gasesc la preturi mult mai convenabile daca stii unde sa le cauti in magazinele din oras si, mai ales, in mediul online.

Craciunul si alte prilejuri de sarbatoare din familia ta, asa cum sunt zilele de nastere, sunt la aceeasi data in fiecare an. Asa ca nimic nu te poate impiedica sa cumperi cadourile cu mai mult timp inainte.

Cu cateva luni inainte de perioada sarbatorilor de iarna poti gasi adevarate chilipiruri, reducerile facute diverselor cadouri fiind si de 50%. Daca vei astepta sa cumperi totul de la targuri de cadouri sau sa mergi prin magazine in acea perioada a sarbatorilor de iarna, nu vei gasi preturi foarte mici la cadourile pe care le cauti. Read More →

Cum stabilim montarea unui paratrasnet la o constructie?Dupa cum bine se stie puterea unui trasnet poate fi devastatoare pentru o cladire daca nu este dotata cu un paratrasnet potrivit.

In fiecare an se intampla accidente din cauza lipsei unui asemenea dispozitiv, iar daunele provocate de puterea unui trasnet sunt de cele mai multe ori irecuperabile.

Dintre efectele devastatoare a unui trasnet primit in plin de o cladire enumeram cateva : deteriorarea constructiei fizice, deteriorarea instalatiilor electrice si electronice si chiar mai rau decesul sau vatamarea oamenilor si animalelor care locuiesc in respectiva cladire.

Astfel, trebuie sa ne montam un astfel de sistem de protectie impotriva energiei loviturii de trasnet, pentru a scapa de grijile pe care ni le-ar putea provoca. Acest sistem poarta numele de paratrasnet. Read More →

De ce sa alegi brazi artificiali de Craciun?

De ce sa alegi brazi artificiali de Craciun?
Se apropie Craciunul si multi dintre noi au inceput deja pregatirile. Aceste pregatiri nasc si multe intrebari, una dintre acestea fiind daca vom folosi brazi artificiali de Craciun sau brazi naturali.

Inca de la inceput am dori sa precizam ca orice varianta am alege vom realiza ca beneficii vor fi de ambele parti, deoarece fiecare dintre aceste materiale isi are partile sale bune ce merita scoase in evidenta.

Ca beneficii pentru produsele de tip brazi artificiali de Craciun am enumera inca din start o multitudine. Primul dintre acestea ar fi, intr-o ordine aleatorie, ca acesti brazi artificiali de Craciun nu se ofilesc si nu se usuca. De aici rezulta mai multe ramificatii: fiind persoane diferite avem si comportamente diferite. Unora dintre noi la place sa mentina bradul impodobit de la inceputul lunii decembrie si pana la sfarsitul lunii ianuarie.

[adsenseyu1]

Este in regula, este alegerea fiecaruia si nimeni nu ne poate impune altfel. Sunt alte persoane care impodobesc bradul cu una-doua zile inainte de Craciun, iar imediat dupa anul nou il strang. La fel de corect si in acest caz. Fiecare e liber sa aleaga in dreptul lui. Cert este ca acesti brazi artificiali de Craciun pot suplini oricare dintre variantele alese. Faptul ca nu se strica si nu se ofilesc, le confera calitatea de a fi la fel de buni, oricat de lunga sau scurta ar fi perioada pentru care ii dorim impodobiti in casa.

Un alt beneficiu vine din faptul ca aceeasi brazi artificiali de Craciun pot fi impachetati, pusi deoparte pentru pastrare, scosi la Craciunul urmator si impodobiti din nou. Nu mai trebuie sa mergem sa mai cautam bradul potrivit pentru casa noastra. Acesta este deja in camara, in garaj, sau in orice alt loc de depozitare alegem fiecare. Este la fel de stufos ca si anul trecut, este la fel de solid, nu a suferit nicio modificare. Este gata pentru a fi impodobit din nou si pentru a ne decora caminul.

Nu in ultimul rand, putem impodobi brazii artificiali asa cum dorim. Fiind mai rezistenti acestia suporta si o greutate mai mare, asa ca putem scapa de grija supraincarcarii. Evident, aceasta nu inseamna sa atarnam in bradul de Craciun prea multe lucruri. Trebuie tinut cont ca este vorba totusi de un lucru destul de instabil, oricat de bine l-am propti. In plus, intervine si factorul estetic, in sensul ca si un brad de Craciun supraincarcat devine deja inestetic.

[adsenseyu1]

Cu siguranta vor fi persoane care vor spune ca atmosfera de Craciun nu poate fi la fel fara mirosul specific de brad. Destul de adevarat, dar daca ne gandim ca un simplu odorizant poate reda fidel acest miros, si daca facem un mic exercitiu aritmetic vom constata cu usurinta ca si din punct de vedere pecuniar acesti brazi artificiali de Craciun sunt de fapt o economie, desi la inceput suma investita ar putea fi mai mare decat in cazul unui brad natural.

Asadar, nu ne hazardam sa facem sugestii. Fiecare, in functie de mai multe criterii, va alege dupa cum doreste. Avantaje si beneficii vor fi in mod clar, oricare ar fi alegerea. Ce putem recomanda in schimb este magazinul in care puteti gasi toate aceste produse. Econvenabil.ro este un spatiu primitor, si chiar vesnic verde am putea spune.

Cum va construiti propria casa?

Cum va construiti propria casa?Atunci cand vine vorba despre constructii case, Clujul este unul dintre orasele in care veti gasi atat resursele umane care sa faca o treaba profesionista, cat si toate sfaturile de care aveti nevoie pentru a sti cum functioneaza procesul de constructie al unei case.

In aceasta privinta, constructii case Cluj se remarca prin expertii Dkrconstruct.ro , care reinventeaza pur si simplu definitia profesionalismului.

In momentele ce urmeaza vom vorbi despre cum sa-ti construiesti propria casa. Conceptul de auto-constructor sau om bun la toate s-a raspandit si la noi. In aceasta categorie intra toti cei care se pricep cat de cat in ale gospodariei si care traiesc cu dorinta de a porni o constructie de la zero. Read More →