Cum va construiti propria casa?

0 Shares
0
0
0

Cum va construiti propria casa?Atunci cand vine vorba despre constructii case, Clujul este unul dintre orasele in care veti gasi atat resursele umane care sa faca o treaba profesionista, cat si toate sfaturile de care aveti nevoie pentru a sti cum functioneaza procesul de constructie al unei case.

In aceasta privinta, constructii case Cluj se remarca prin expertii Dkrconstruct.ro , care reinventeaza pur si simplu definitia profesionalismului.

In momentele ce urmeaza vom vorbi despre cum sa-ti construiesti propria casa. Conceptul de auto-constructor sau om bun la toate s-a raspandit si la noi. In aceasta categorie intra toti cei care se pricep cat de cat in ale gospodariei si care traiesc cu dorinta de a porni o constructie de la zero. [adsenseyu1]

Auto-constructorul arhetipal este capabil sa se bazeze pe o echitate substantiala si sa faca suficiente economii pentru a finanta construirea casei viselor lui. Totusi, pentru unii este destul de greu la inceput intrucat proiectul de mediu si achizitionarea terenului sunt destul de costisitoare.

Ponturi pentru cei care vor sa-si construiasca singuri propria casa:

1. Faceti-va bine temele! Este nevoie de ani pentru a va califica ca arhitect sau avocat si aveti nevoie de o proiectare buna, planificare, constructie si cunostinte juridice solide pentru a incepe o constructive de la zero. Va vor trebui cel putin cativa ani pentru a invata cum se face.

Prin urmare, cititi reviste, vizitati expozitii de constructii, cercetati cu atentie siteurile web si vorbiti cu un numar insemnat de persoane care au reusit sa-si construiasca locuintele pe cont propriu. O cunostinta minima este un lucru periculos, cunoasterea reala este nepretuita.

2. Insistati acolo unde credeti ca inca mai aveti nevoie de ajutor si cereti sfatul consilierilor foarte buni. Deci, de exemplu, daca nu stiti cum sa actionati in privinta sistemului de planificare, gasiti pe cineva care stie si care este dispus sa va ajute. Daca nu sunteti un expert in practicile constructiilor, atrageti pe cineva care este. Sa nu credeti niciodata ca puteti face totul de unul singur.

3. Puneti la punct un buget realist. Calculati ceea ce va puteti permite si vorbiti cu furnizorii de credit ipotecar pentru a vedea ce s-ar putea imprumuta. Nu va supraestimati si amagiti singuri. Includeti intotdeauna un procent de 10 % pentru accidente.

[adsenseyu1]

4. Auto-constructorii inteligenti isi achizitioneaza terenurile inainte de a merge pe piata libera. Prin urmare, bateti strazile, uitati-va dupa afise pe ziduri, carduri si pliante prin cutiile postale, exploatati Google Earth si cartile funciare si examinati hartile OS pe sacara larga. Toate acestea va pot ajuta sa gasiti o bucata de teren pe care altii nu au reperat-o inca.

5. Daca detineti un buget restrans, faceti in asa fel incat sa formati un grup cu altcineva. Lucrand impreuna puteti economisi pana la 40 % din costul constructiei realizata pe cont propriu. Totodata, grupurile de auto-constructori nu numai ca ridica locuinte dar, mai mult, creeaza adevarate comunitati recunoscute pentru sustinerea lor.

Asadar, daca doriti sa va construiti o casa si nu stiti de unde sa incepeti, cereti ajutorul http://dkrconstruct.ro/constructii-case/ .

0 Shares
1 comment
  1. Am dat play si pana la sfarsitul videoului nu mi-am putut dezlipi ochii de el, superb nu am cuvinte πŸ™‚

Comments are closed.

You May Also Like