Cat de importanta este tema nuntii pentru florile alese?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand cauti cele mai interesante buchete de cununie civila iti recomandam sa intrii aici pentru a vedea modele cu adevarat interesante. Nu este greu sa iti gasesti florile potrivite insa iti recomandam sa citesti sfaturile de mai jos.

Locatia nuntii este foarte importanta, spune florarul Sherri Hicks. “De exemplu, buchetele de gerbera nu ar functiona cu o tematica de epoca sau cu una tehno- functioneaza pentru nunti contemporane moderne. Gypsophilia,  trandafirii si garoafele David Austin sunt mult mai potrivite pentru nuntile in stil vintage. ”

Siobhan spune ca este extrem de important sa discutam tema cu florarul. “Buchetele compacte de flori, cum ar fi bujori si trandafiri, se potrivesc cu o atmosfera clasica.

Aranjamentele pline de flori moi, mari vor avea o nota romantica. Modele arhitecturale minimaliste elegante sunt mai moderne si mai pline de flori amestecate cu verdeata si au un simt rustic. Florarul dvs. va va sfatui despre stiluririle de bucgete care se vor potrivi stilului dvs. de nunta. ”

Tema este adesea legata de anotimpuri: o tema de gradina la tara se va potrivi cu primavara si florile de vara stralucitoare sau pastelate; florile calde de toamna sunt grozave pentru o nunta de hambar rustic; in timp ce o nunta opusa de iarna are nevoie de o multime de culori bogate si frunze de brad sau pin.

Pinterest si Instagram sunt locuri excelente pentru a vedea ce functioneaza si ce nu. Cautati tema nuntii dvs. si vedeti daca va plac alegerile de flori pe care le-au facut alte mirese. De asemenea, puteti cauta galeriile de inspiratie ale pentru a vedea ce se potriveste cu tema nuntii.

Ar trebui sa am aceleasi flori ca si culoarea rochiei?

Paleta dvs. de culori va va informa despre alegerea florilor. Redati cu tonuri si nuante in schema de culori, in loc sa incercati sa le potriviti. Luati in considerare si culorile complementare. Daca doriti cu adevarat sa creati un impact, puteti bloca culoarea, mai ales cu rosu, portocaliu, purpuriu si roz.

Rochia mea de nunta influenteaza alegerea mea de flori de nunta?

Buchetul de mireasa este un accesoriu de nunta final si ar trebui sa completeze, nu sa eclipseze, rochia. Acesta va fi in fata si centrul fotografiilor de nunta, asa ca trebuie sa te gandesti la florile tale in combinatie cu rochia ta.

Pentru o rochie alba, orice culoare se va completa, dar un buchet de culoare alba, cu multe frunze verzi, arata foarte frumos. Peach, portocaliu si roz arata foarte bine alaturi de o rochie din fildes. Daca aveti o rochie de mireasa colorata, incercati flori in diferite nuante ale rochiei sau utilizati o culoare complementara.

O regula importanta este urmatoarea, cu cat este mai mare rochia cu atat mai mare este buchetul; o rochie simpla si eleganta in forma de coloana arata grozav cu o floare unica, in timp ce o rochie completa si detaliata se potriveste cu un buchet mai mare cu flori mixte.

Florile de nunta se aleg si in functie de preferintele miresei sau ale mirelui deci nu uitati sa alegeti in functie de ceea ce va place.

0 Shares
You May Also Like