Sfaturi pentru alegerea unui kit de supraveghere video

0 Shares
0
0
0

In cazul in care te afli in cautarea unui kit de supraveghere video, indiferent ca iti doresti astfel de camere pentru locuinta ta, pentru afacerea ta sau din orice alt motiv, trebuie sa cunosti mai multe detalii importante pentru a face cea mai buna alegere.

De precizat este faptul ca se gasesc kituri cu cate doua camere de supraveghere, kituri cu cate 3 camere de supraveghere, kituri cu cate 8 camere de supraveghere sau kituri cu cate 16 camere de supraveghere.

Aceste kituri pot sa fie cu cablu inclus si cu sau fara hard disk inclus, si exista deasemenea chiar si camere false ieftine care pot fi folosite pentru a spori securitatea.

In cele ce urmeaza veti vedea cateva detalii de care trebuie sa tineti cont pentru a alege cel mai bun kit de supraveghere video.

Asadar, in primul rand nu trebuie sa va puneti baza doar in specificatiile tehnice ale echipamentelor. De foarte multe ori pe hartie sunt trecute anumite detalii care fac parte din trucurile de marketing ale vanzatorilor. Calitatea unui sistem de supraveghere este data de claritatea imaginilor care se vad pe monitor si de detaliile care se pot obtine din imagine.

O camera video de cea mai buna calitate este capabila sa arate exact trasaturile persoanelor sau numere de inmatriculare ori cele mai mici detalii.

Apoi, trebuie ca atunci cand vrei sa alegi o Camera supraveghere tip Dome, falsa, neagra sa  te asiguri ca aceasta poate fi montata si la interior si la exterior. Acest aspect este foarte important pentru ca in cazul in care nu vei mai avea nevoie sa folosesti camera la interior, sa o poti folosi la exterior.

Daca iti doresti un kit de supraveghere real, atunci este important sa soliciti exemple de imagini video si clipuri video pentru pachetul ales. Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, insa in cazul de fata un filmulet face cat un milion de cuvinte.

Pentru a te documenta mai bine, poti cauta pe Youtube informatii referitoare la camera video pe care o doresti, pentru ca acolo poti sa vezi mai multe clipuri video si poti vedea daca din punct de vedere al claritatii se merita sau nu.

In cazul in care te afli in magazin iar vanzatorul nu iti poate oferi imagini si filmulete realizate cu camera video pe care vrei sa o cumperi, atunci mai mult ca sigur ceva nu este in regula, asa ca trebuie fie sa iti indrepti atentia spre un alt kit de supraveghere video, fie trebuie sa iti indrepti atentia spre un alt magazin.

Ei bine, in mare parte acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii de care trebuie sa tii cont in momentul in care vrei sa iti cumperi un kit de supraveghere video pentru locuinta ta, pentru curtea ta sau chiar si pentru afacerea ta.

Avand kitul de supraveghere video instalat, cu siguranta vei duce o viata mai linistita pentru ca vei supraveghea totul, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

0 Shares
You May Also Like