Ce ne rezerva tehnologia calculatoarelor si tehnologia portabila acum?

0 Shares
0
0
0

Ce ne rezerva tehnologia calculatoarelor si tehnologia portabila acum?Atat tehnologia portabila, reprezentata de gadgeturi, cat si si cea a calculatoarelor ne rezerva surprize placute mereu. Acestea beneficiaza de descoperiri incredibile care ii vor uimi pe utilizatori in viitor prin caracterul loc practic si aplicabilitatea imediata.

Preturile pentru calculatoare si laptopuri sunt si ele tot mai mici, asa cum e si acest laptop second hand i5 pe care il poti cumpara acum la un pret convenabil pentru tine.

Acum sunt in voga tot mai mult gadgeturile care se pot purta, in aceasta categorie fiind incluse ceasurile inteligente. Asa sunt si cele produse de LG, adica LG G Watch R si LG Watch Urbane. Aspectul acestor modele a impresionat pe toata lumea inca de la lansarea lor pe piata, ele deosebindu-se de ceea ce ofera alte companii de profil din domeniu, performanta fiind si ea la un nivel foarte bun.

Modelul Urbane are un aspect care il face preferat in primul rand de oamenii de afaceri. Carcasa lui din otel stralucitor si cureaua din piele ii confera o elegenta deosebita, multi utilizatori alegandu-l doar pentru acest criteriu.

[adsenseyu1]

Acest aspect clasic pe care il are ceasul inteligent al LG i-a facut pe multi sa spuna ca modelele lansate de acest producator sunt printre cele mai reusite de pe piata de profil. E greu sa iti dai seama ca acesta e un ceas inteligent si nu un ceas clasic, cu dispozitiv mecanic, daca judeci doar dupa aspectul lui.

Utilizatorul are si posibilitatea de a-si alege un alt tip de curea daca cea inclusa nu e pe placul lui. Ceasul LG rezista in apa in jur de 30 de minute, la o adancime de pana la un metru. Dat fiind faptul ca materialul din care a facuta cureaua este piele, ar trebui ca el sa fie ferit de acest mediu.

Dimensiunea acestui ceas este destul de mare, asemenea celei a modelului LG G Watch R. Ea este de 1,3 inchi, iar ecranul are rezolutia 320 x 320. Culorile proiectate pe el sunt vii, totul fiind vizibil chiar si in lumina directa a soarelui.

[adsenseyu1]

Cei care au testat acest ceas il compara, din pucnt de vedere al afisajului cu modelul produs de Apple, denumit Apple Watch, ele avand performante similare. Activarea ecranului ceasului se face prin apasarea rotitei aflate in partea laterala.

Cand nu este activ, ecranul afiseaza mereu ceasul, insa luminozitatea este redusa, iar bateria este economisita in tot acest timp. Procesorul ceasului LG este unul de tipul Qualcomm Snapdragon 400 de 1,2 GHz, memoria RAM ajungand la 412 MB, iar capacitatea lui de stocare fiind de 4 GB.

Ceasul are o baterie de 410 mAh care poate rezista pana la doua zile cu o incarcare completa daca ceasul e folosit doar pentru a vedea ce ora este sau pentru a avea acces la unele functii de baza ale acestuia. In caz contrar, vei fi nevoit sa il incarci in fiecare zi, ceea ce reprezinta un dezavantaj major pentru toate ceasurile aflate pe piata de profil acum.

0 Shares
You May Also Like