Ce servicii ofera service-urile GSM?

0 Shares
0
0
0

Asa cum exista service-uri pentru masini, la fel exista service-uri pentru telefoane, deoarece de cele mai multe ori nu poti schimba un touchscreen telefon sau alte componente, pentru ca uneori telefoanele se strica si nu stii sa le repari.

Inainte de a ajunge la un service sa-ti schimbi anumite piese, le poti cumpara de pe net. Este posibil sa le gasesti mai ieftine. De exemplu, un touchscreen telefon poti comanda de pe Magazingsm.ro. Vei gasi preturi accesibile.

Ce caracteristici speciale pot avea noile telefoane Apple?

Te-ai gandit vreodata de la ce vin initialele GSM? Prescurtarea vine de la cuvintele englezesti „Global System of Mobile Communications”, care in traducere insemana „Sistem Global pentru Comunicatii Mobile”. Sistemele de comunicatii mobile pot fi de mai multe tipuri. Vom vorbi de cele mai cunoscute.

Vorbim in primul rand de sistemul 1G. Acest sistem folosea transmisia analogica a informatiilor si era folosit la transmiterea mesajelor, a sistemelor de control si a semnalizarilor din sistem.

Dupa sistemul 1G a aparut sistemul 2G, acesta fiind in totalitate digital, si inregistrand o performanta mult mai mare. La inceput, retelele 2G se bazau pe comutatia de circuite, ulterior acestea creând noi solutii care permiteau transmiterea rapida a datelor si utilizarea pachetelor de date  in paralel cu circuitele (2,5G).

Tehnologia 3G probabil iti este cunoscuta. Cu ajutorul acesteia debitul de transmisie a crescut de la 10 kb/s la 200kb/s si 2Mb/s. Cresterea este uimitoare. Trecerea timpului se pare ca are o influenta negativa asupra acestui aspect.

In prezent ne putem bucura de o viteza 4G, multumita tehnologiei care avanseaza cu rapiditate de la o zi la alta. Furnizorii de tlefonie mobila fac tot mai des tot felul de reclame prin care isi indeamna clientii sa foloseasca aceste servicii.

Mai nou, cei de la service sunt contactati pentru a transforma cartelele SIM in Micro-SIM-uri. tariful pentru o astfel de transormare este cuprins intre 5 si 10 lei. Cei mai multi prefera sa apeleze la astfel de servicii in service-uri, pentru a nu mai sta la cozi  infernale la furnizorii de telefonie mobila pentru un serviciu care dureaza maxim 5 minute.

De asemnea, cei care vin cu telefoanele la service-uri vin deoarece acestea s-au stricat si nu mai au garantie. Cand ai garantie, il returnezi, el ajungand tot intr-un service. Diferenta este aceea ca nu mai mergi tu la service si ca nu platesti pentru reparatia respectiva.

Cei de la service nu doar repara telefoanele care sunt foarte stricate. Ei mai ofera si alte servicii care tin de telefoanele mobile. Iti pot schimba carcasa telefonului daca nu te descuci, iti pot aplica folia de protectie pentru a nu avea bule, iti pot curata telefonul cand consideri ca acesta este plin de praf si tot felul de astfel de servicii. Practic, orice problema ai legata de partea tehnica a unui telefon, poate fi rezolvata in service.

De asemnea, in service-uri poti gasi o multime de accesorii pentru telefoane mobile, iti poti cumpara alt telefon sau iti poti cumpara o cartela reincarcabila pentru a-ti incarca telefonul cu credit.

Ai mare atentie atunci cand alegi un service GSM, deoarece nu toate ofera calitate. Informeaza-te bine si alege sa optezi pentru cele mai bune servicii, pentru ca platesti pentru ele.

0 Shares
You May Also Like