Ce trebuie sa stii despre algoritmul Hummingbird?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stii despre algoritmul Hummingbird?Cine nu isi doreste ca site-ul sau sa apara in topul listei de rezultate generate de Google? Din nefericire pentru unii, acest lucru nu se poate face fara investitii in ceea ce priveste procesul de optimizare SEO.

Nu oricine face optimizare SEO la un nivel profesionist, dar oricine care  stie despre ce este vorba, si-o doreste. Vrei ca site-ul tau sa ajunga in top? Vrei sa ai cat mai multi clienti atrasi de articole interesante pentru ei? Vrei sa ai articole de calitate care duc spre site-ul tau?

Vrei ca acestea sa fie postate pe o multime de site-uri, site-uri cu Page Rank mare? Vrei sa ai articole scrise in perfecta concordanta cu cerintele Google? Daca raspunsul tau la aceste intrebari este „Da”, inseamna ca ai nevoie de DanBradu.com .

Firma detine peste 100 de site-uri care sunt proprietate personala, se bucura de clienti atat din tara cat si din strainatate, iti garanteaza articole scrise corect, documentate si originale, iti garanteaza cate 150 de click-uri naturale pentru fiecare articol, in trei cuvinte, „iti garanteaza succesul!”. Daca ti-ai dat seama si tu cat sunt de importante aceste aspecte pentru a avea succes, intra pe http://danbradu.com/optimizare-seo/ si ia legatura cu profesionitii. Te asteptam![adsenseyu1]

De ce este atat de necesara optimizarea SEO? Pentru ca Google penalizeaza articolele care nu respecta cerintele impuse. Nu-ti imagina ca stau o multime de oameni si citesc toate articolele publicate pe Internet. Nu. Pentru a depista aceste lucruri exista algoritmi. Printre acesti algoritmi intalnim si unul recent, si anume Hummingbird.

Algoritmul Hummingbird a fost pus in functiune la sfarsitul lunii august 2013. Acesta este diferit fata de algoritmii Panda sau Penguin. Chiar daca pune si el accent pe faptul ca informatiile trebuie sa fie redactate corect, algoritmul Hummingbird pune accent mai ales pe sinonime si pe context.

Practic, acesta intelege mai bine ce doreste utilizatorul sa afle, si ofera rezultate care au in componenta si sinonimele interogarii cautate, fapt pentru care trebuie sa folosesti cuvintele cheie cu mai multa atentie, astfel incat sa o faci in mod util.

Algorimtul Hummingbird vrea articole interesante pentru cititori, care sa contina informatii pertinente. Un lucru bun, deoarece la urma urmei acest lucru nu face altceva decat sa duca la cresterea traficului, prin urmare la o mai buna pozitionare in topul cautarilor.

[adsenseyu1]

Chiar daca unii nu au privit cu drag a aceste schimbari aduse de Google, la altii le-au facut bine, deoarece existau site-uri mai mici, care nu reuseau sa se pozitioneze mai sus deoarece locul le era luat de site-urile mai mari, care aveau articole prost scrise, plagiate si asa mai departe.

Angajeaza pentru un continut de calitate oameni de calitate, oameni care sa-ti ofere in schimbul platii facute de tine un produs final de calitate, astfel incat sa nu ai probleme cu cei de la Google. Nu uita un lucru important: cand alegi o firma din domeniul SEO, pretul ar trebui sa fie printre ultimele lucruri care conteaza. Multi cauta ce e mai ieftin, iar ce e mai ieftin, stim cu toti cum este din punct de vedere al calitatii.

0 Shares
You May Also Like