Cum pariem la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia?

0 Shares
0
0
0

Cum pariem la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia?Cel mai important eveniment sportiv al anului este Campionatul Mondial de Fotbal, organizat in Brazilia. Acest eveniment sportiv incepe in data de  12 iunie si se incheie in 13 iulie. Putem spune ca fotbalul va fi la putere in aceasta perioada, multi microbisti vor urmari meciurile live pe internet sau la terase.

Brazilia este cunoscuta in lumea intreaga  datorita jucatorilor sai de fotbal, al fotomodelelor sau a carnavalelor exotice.

Meciurile de fotbal se vor desfasura  pe 12 stadioane din 12 orase. Meciul de debut va avea loc pe Arena de Sao Paulo din Sao Paulo intre echipa Braziliei si cea a Croatiei in data de 12 iunie iar finala pe data de 13 iulie pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

Castigatorii vor avea privilegiul de a ridica un trofeu din aur. Din anul 1930 pana in anul 1970 acest trofeu era numit Trofeul Jules Rimet. Din anul 1974 si pana in prezent acestui trofeu i-a fost  schimbata forma si numele in Trofeul FIFA World Cup.

[adsenseyu1]

Primul trofeu a fost initial denumit “Victory” find mai apoi redenumit “Jules Rimet Trophy” dupa fostul presedinte  a Federatiei Franceze de fotbal. Acesta a lansat propunerea  de organizare a unui campionat mondial de fotbal in data de 28 mai 1928 cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Amsterdam. Trofeul a fost conceput de catre sculptorul francez Abel Lafleur si o reprezenta  pe Nike of Samothrace, zeita victoriei in mitologia greaca.

Prima echipa care a  castigat un campionat mondial de fotbal este cea a Uruguayului in anul 1930. Printre castigatoarele trofeului Jules Rimet se numara Brazilia (1958, 1962, 1970), Italia (1934, 1938), Uruguay (1930, 1950), Germania de Vest (1954) si Anglia (1966)  .

Trofeul “Fifa World Cup” a fost acordat pentru prima data in anul 1974  echipei Germaniei de Vest si a fost  selectat  din 53 de lucrari ce au fost trimise la FIFA de artisti din 7 tari . Acest trofeu este din aur de 18 karate si reprezinta doua figurine umane ce tin in mana globul panantesc.

Castigatoarele trofeului FIFA World Cup sunt Argentina (1978, 1986), Brazilia (1994,2002), Italia (1982, 2006), Germania de Vest (1974, 1990), Franta (1998) si Spania (2010) .

[adsenseyu1]

Pe langa trofeu castigatorii primelor trei locuri vor primi medalii de aur, argint sau bronz. In anul  2007 s-a facut singura exceptie  atunci cand membrii tarii gazda – Coreea de sud, care au terminat competitia pe locul 4 au primit si ei medalii.

Multi dintre impatimitii acestui sport vor face pariuri sportive si se vor informa  despre meciuri pe siteurile specializate.

In Romania pariurile sportive au depasit demult stadiul unei activitati relaxante, multi pariori se documenteaza in legatura cu sporturile pe  care pun pariuri  si aplica diferite strategii pentru a anticipa rezultatele corecte  si deci pentru a castiga cat mai mult.

Atentia publicului spre Campionatul Mondial de Fotbal este inca de pe acum acaparata datorita campaniilor de publicitate sau de lansarea imnului oficial, piesa este cantata de Pitbull si Jennifer Lopez. Pariorii cu experienta deja si-au stabilit strategia, s-au informat in legatura cu echipele si binenteles si-au stabilit favoritii.

0 Shares
You May Also Like