Cu totii am trecut probabil prin perioada in care aveam la dispozitie diverse imprimeuri pentru tricouri, pe care le aplicam de unii singuri acasa, cu ajutorul fierului de calcat. Erau inceputurile industriei de personalizare tricouri in tara noastra, cand numele unei formatii si mai ales imaginea idolilor nostri erau atat de greu de obtinut si de imprimat pe un obiect de vestimentatie.

Astazi insa, tehnologia a evoluat, iar imprimeriile de tricouri si sepci au devenit niste servicii atat de banale, incat nu apelam la ele decat atunci cand chiar dorim sa facem o surpriza placuta cuiva.

Read More →

Tricourile personalizate pot fi purtate in foarte multe situatii, iar in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre aceste articole de vestimentatie.

Cel mai simplu motiv pentru care oamenii poarta tricouri personalizate, este acela ca isi doresc sa atraga atentia celor din jur, asa ca se uita dupa o oferta tricouri personalizate ieftine, si isi astfel de tricouri.

Read More →

Achizitionarea de haine pentru copii si tricouri copii nu este intotdeauna cea mai simpla experienta in lumea cumparaturilor. Intotdeauna exista chestiunea dimensiunii, a sexului copilului, a ratei la cat de repede se va dezvolta si a celei mai celebre considerente, fie ca este functionala sau la moda.

Indiferent daca cumparati hainele pentru bebelusi pentru micul dvs. inger sau cumparati pentru nou-nascutul unui prieten, cumpararea de imbracaminte pentru bebelusi poate fi mult mai simpla decat o facem. Aceste sugestii va vor ajuta sa cautati imbracamintea perfecta pentru bebelusul dvs., care nu numai ca ii va potrivi exact, ci ii va face sa arate elegant si modern.

Read More →

care-sunt-avantajele-tricourilor-personalizateIn acest articol va vom prezenta avantajele aduse de imprimare tricouri. Asta inseamna ca abordam de asemenea si dezavantajele pe care tricourile personalizate le au prezentand mai multe argumente pro si contra tricourilor personalizate.

Pentru ca acestea sunt tricouri, si prin urmare obiecte vestimentare, au rolul sa ne protejeze impotriva temperaturilor scazute, a soarelui, a ploii fara sa acopere insa o parte foarte mare din corp.

Un tricou ofera o sansa pielii de a respira. Fara a purta un tricou cand temperaturile sunt foarte ridicate este foarte posibil sa avem arsuri mari pe piele in special atunci cand stam mai mult afara. Read More →