Care sunt avantajele tricourilor personalizate?

0 Shares
0
0
0

care-sunt-avantajele-tricourilor-personalizateIn acest articol va vom prezenta avantajele aduse de imprimare tricouri. Asta inseamna ca abordam de asemenea si dezavantajele pe care tricourile personalizate le au prezentand mai multe argumente pro si contra tricourilor personalizate.

Pentru ca acestea sunt tricouri, si prin urmare obiecte vestimentare, au rolul sa ne protejeze impotriva temperaturilor scazute, a soarelui, a ploii fara sa acopere insa o parte foarte mare din corp.

Un tricou ofera o sansa pielii de a respira. Fara a purta un tricou cand temperaturile sunt foarte ridicate este foarte posibil sa avem arsuri mari pe piele in special atunci cand stam mai mult afara.

In aceasta situatie, in care stim ca vom petrece mai mult timp sub soare, ne putem bucura ca acem un tricou pe care sa il folosim pentru a ne proteja de razele arzatoare.

Un prim avantaj al unui tricou personalizat este faptul ca fiind tot un tricou ne protejeaza contra razelor de soare in zilele caniculare, dar fara sa acopere multa piele si ne poate oferi in acelasi timp si o senzatie de racoare in cazul in care este facut dintr-un material de calitate.

In sensul acesta, putem adauga si ca un mic dezavantaj pe care il are un tricou personalizat este ca nu se poate purta iarna fara sa punem si o haina groasa deasupra lui, ceea ce va reduce in mod semnificativ si impactul vizual pe care tricoul il are si asta pentru ca mesajul nu se va mai vedea decat atunci cand ne dezbracam.

De asemenea, un alt avantaj pe care tricourile personalizate il ofera este tocmai libertatea de a ne exprima. Un astfel de tricou poate sa fie asemanat cu un tablou gol pentru un pictor, pentru ca ne las aposibilitatea de a il personaliza exact asa cum vrem.

Putem alege totul, culoarea tricoului, forma lui, dimensiunile, mesajul sau imaginea printata, textura printului, culorile pentru print si zonele de pe tricou unde sa fie prezente toate acestea.

Cam atat despre culori si vom trece si la restul elementelor ce pot sa fie imprimate pe tricouri si aici discutam desigur despre simbolurile posibile, tot felul de imagini, citate si mesaje de la personalitatile preferate, personaje si trupe, toate putand fi alese de cel care va personaliza tricoul.

In sensul acesta putem sa argumentam si faptul ca tocmai libertatea de exprimari se posibilitatea de a alege unele imagini ori mesaje care pot fi jignitoare pentru unele persoane sau grupuri de persoane, poate fi un dezavantaj al tricourilor personalizate care tine mai mult de libertatea de exprimare gresit inteleasa.

In acelasi timp, libertatea de a alege imprimeurile poate sa genereze confuzii pentru persoanele carora le lipsesc abilitatile de a combina imagini sau simboluri, pe care le au in cap pentru a obtine un tricou cu un print pe care si-l doresc.

Acest lucru se intampla fie pentru ca nu cunosc programe de editare grafica sau pentru ca nu comunica foarte bine cu operatorul de la magazin pentru a ii explica foarte clar acestuia ce anume vor de fapt sa obtina. Tricourile sunt obiecte versatile si lista de avantaje poate sa fie mult mai lunga.

0 Shares
You May Also Like