Apple a lansat o carcasa ce poate dubla durata de viata a bateriei smartphone-ului

0 Shares
0
0
0

Apple a lansat o carcasa ce poate dubla durata de viata a bateriei smartphone-uluiDaca ai putea sa schimbi un singur lucru la iPhone-ul tau care ar fi acela? Pentru mine, indiscutabil ar fi, durata de viata a bateriei. Daca iti doresti huse telefoane originale, intra pe AccesoriiGsm.ro.

Nu conteaza cate eforturi ar putea face cei de la Apple din punct de vedere al imbunatatirii softurilor instalate pe telefon, pentru a mai castiga ceva la durata de viata a bateriei, ca aceasta tot nu va tine mai mult de 24 de ore. Si cu siguranta nu sunteti singurii carora li se intampla acest lucru.

O intreaga industrie producatoare de baterii secundare sau baterii externe, a inceput sa prinda aripi, bazandu-se tocmai pe acest neajuns la acumulatorilor de la Apple. Desigur, iti poti cumpara un iPhone 6S Plus, dar nu oricine prefera smartphone-urile cu ecran mare.

De aceea, foarte multi utilizatori s-au bucurat cand au auzit ca Apple lanseaza un accesoriu nou – o carcasa “smart” cu o baterie separata, pentru modelele iPhone 6 simplu si iPhone 6S.

Aceasta carcasa este disponibila deja la pretul de 99 de dolari si vine in 2 culori: alb si charcoal gray (gri-carbune), iar cei de la Apple declara ca are capacitatea de a dubla durata de viata a bateriei de pe aceste 2 modele de telefoane.
“Umflatura” de la spatele smartphone-ului, atunci cand aceasta carcasa este montata, nu este deloc subtire sau simpla.

Totusi, se vede ca cei de la Apple au lucrat foarte mult la aceasta carcasa. Grip-ul se simte foarte bine (poti manipula telefonul cu usurinta), iar carcasa se poate scoate si monta foarte usor, ceva ce nu am vazut in cazul celor de la Mophie de exemplu, un alt producator de carcase pentru smartphone-uri Apple.

Carcasele celor de la Mophie sunt mult mai greu de montat si de scos, chiar daca din punct de vedere al design-ului si al facilitatilor sunt si ele carcase foarte bune.

Noua carcasa a celor de la Apple, dispune si de o antena pasiva pe partea din spate, ce ajuta la minimizarea interferentelor semnalului celular, lucru ce se poate intampla in cazul altor carcase cu baterie suplimentara. Cea mai buna parte la aceasta carcasa, este faptul ca are un al doilea conector Lightning Port, incorporat.

Acesta poate fi folosit pentru incarcarea telefonului si a bateriei inclusa in carcasa in acelasi timp, de la o sursa cu adaptor de 10w sau 12w sau chiar introdus intr-un laptop. Daca introduci carcasa intr-un incarcator normal de iPhone, aceasta va detecta momentul cand bateria originala a telefonului s-a incarcat la 100% si va trece la incarcarea bateriei de pe carcasa.

De fapt, bateria de pe carcasa va continua sa o incarce pe cea principala a telefonului, atata timp cat carcasa va fi atasata la acesta, iar asta este un lucru foarte bun, deoarece tu vrei sa te asiguri ca telefonul tau este tot timpul incarcat, chiar si daca decizi sa ii scoti carcasa pentru un timp.

Un alt plus este ca fiind produsa tot de Apple, poti vedea statusul de incarcare al bateriei de pe aceasta carcasa, pe ecranul telefonului sau accesand Notification Center-ul din sistemul de operare iOS.

0 Shares
You May Also Like