Principalele moduri de personalizare tricouri

0 Shares
0
0
0

Cu totii am trecut probabil prin perioada in care aveam la dispozitie diverse imprimeuri pentru tricouri, pe care le aplicam de unii singuri acasa, cu ajutorul fierului de calcat. Erau inceputurile industriei de personalizare tricouri in tara noastra, cand numele unei formatii si mai ales imaginea idolilor nostri erau atat de greu de obtinut si de imprimat pe un obiect de vestimentatie.

Astazi insa, tehnologia a evoluat, iar imprimeriile de tricouri si sepci au devenit niste servicii atat de banale, incat nu apelam la ele decat atunci cand chiar dorim sa facem o surpriza placuta cuiva.

Tricouri imprimate gasim peste tot in magazine, iar daca mergem la un concert sau la alt eveniment de gen, cu siguranta ca vom gasi acolo tricouri personalizate cu formatiile care ne-au incantat de-a lungul timpului. Dar sa vedem insa care ar fi principalele moduri de personalizare tricouri de care beneficiem in zilele noastre.

Imprimare serigrafica

Unul dintre cele mai clasice moduri de imprimare tricouri cunoscute este imprimarea serigrafica. Aceasta presupune, pur si simplu, aplicarea unui strat de cerneala pe deasupra tricoului, cu ajutorul unei pelicule fine, care arata ca o pictura pe pieptul sau pe spatele nostru. Este o modalitate simpla si ieftina de imprimare, cu ajutorul careia putem personaliza usor tricouri, dar si alte obiecte de vestimentatie.

De obicei, aceasta procedura are un cost ceva mai ridicat, iar pentru cei care doresc achizitia de tricouri intr-un numar mic, nu este chiar atat de avantajos.

Ca in orice afacere, sunt avantajati cei care comanda un numar mai mare de tricouri, iar aici se pot inscrie cu succes companiile sau organizatorii de evenimente, pentru care un astfel de atelier de personalizare tricouri se potriveste ca o manusa.

Imprimare digitala

Un alt mod de a obtine personalizare tricouri este prin intermediul tehnicii de imprimare digitala. Este o tehnica relativ noua pentru tara noastra, cu ajutorul careia putem imprima pe un tricou absolut orice imagine, indiferent de culori si de complexitate.

Spunem aceasta intrucat imprimarea digitala presupune impregnarea tesaturii cu o vopsea speciala, care va fi distribuita exact acolo unde avem nevoie, pastrand totodata o acuratete maxima a imaginii.

Tricourile astfel imprimate au avantajul ca vor dobandi niste imprimeuri rezistente in timp. Astfel, acestea pot rezista ani in sir, spre deosebire de tricourile personalizate prin imprimare serigrafica, unde putem avea surprize chiar si dupa cateva spalari.

In ceea ce priveste marimile, putem spune ca atelierele de personalizare tricouri pot executa imprimeuri si de format A3. Prin urmare, daca doresti un tricou imprimat in totalitate pe partea din fata, atunci acest lucru este perfect posibil.

0 Shares
You May Also Like