Tot ce trebuie sa stii depsre amanetul auto

0 Shares
0
0
0

Tot ce trebuie sa stii depsre amanetul autoViata este imprevizibila si exista momente in care ai nevoie de o suma de bani, de care insa nu dispui, motiv datorita caruia ajungi in situatia de a cauta cele mai bune solutii de imprumut.

In aceste conditii, vei putea trece pragul unei case de amanet, pentru a te imprumuta, insa in acest caz va fi necesar sa lasi drept garantie diferite bunuri. Cu cat valoarea bunurilor este mai mare, cu atat mai multi bani vei primi drept imprumut din partea casei de amanet.

In cazul in care ai nevoie rapid de o suma mare de bani, atunci poti opta pentru amanetarea masinii. Casele de amanet autoturisme Bucuresti sunt mereu dispuse sa primeasca masini drept garantie, in schimbul banilor imprumutati.

Procesul de amanet auto (numit uneori imprumuturi cu titlu auto) a fost de mai multi ani practicat. In acest timp, nenumarate persoane au beneficiat de usurinta si valoarea acestei tranzactii sigure si legale. Cititi mai departe pentru a descoperi cum aceasta optiune ar putea fi cea mai buna pentru dvs. si situatia dvs. unica in care aveti nevoie de bani cat mai repede, si nu puteti alege o alta sursa de imprumut.

Acordarea de imprumut rapid.

Unii creditori pun un flux de intrebari aparent nesfarsit. Vor sa aiba la dispozitie si documente precum copie a contractului de munca, vechimea la ultimul loc de munca, etc. Ei bine, casele de amanet auto nu au nevoie de astfel de informatii. Ele solicita doar documentele masinii (certificat de inmatriculare si cartea de identitate a masinii), cartea de identitate a proprietarului si o copie dupa certificatul de inregistrare la Registrul Comertului a firmei, daca masina este detinuta de o firma.

Masinile sunt evaluate pe loc de cele mai multe ori, iar in doar cateva minute li se comunica proprietarilor suma de bani pe care casele de amanet sunt dispuse sa le ofere. Deci, totul se desfasoara simplu si rapid.

Siguranta masinii

De cele mai multe ori, cei care isi amaneteaza masinile, fac acest lucru cu intentia de a le si recupera. Ei bine, cei care lasa masinile drept garantie caselor de amanet, cu siguranta isi doresc ca masinile lor sa ie pastrate in cele mai sigure conditii. Casele de amanet detin parcuri auto, astfel ca masinile sunt pastrate in aceste parcuri, unde sunt pazite de catre agenti de paza. Parcurile auto ale caselor de amanet sunt de-asemenea monitorizate video. Deci, masinile sunt pastrate in cele mai sigure conditii.

Totul se face pe baza de contract

Dupa cum probabil stiti deja, amanetarea masinii se face pe baza de contract de amanet auto. Pentru incheierea acestuia sunt necesare documentele urmatoare: documentele masinii (certificat de inmatriculare si cartea de identitate a masinii), cartea de identitate a proprietarului si o copie dupa certificatul de inregistrare la Registrul Comertului a firmei, daca masina este detinuta de o firma.

Se va incheia contractul de amanet intre casa de amanet si client, care este valabil 30 de zile. La sfarsitul perioadei contractuale, daca inca clientul nu reuseste sa isi achite datoria, se intra intr-o perioada de gratie. Daca nici atunci nu se plateste datoria, se poate extinde contractul, insa se vor recalcula comisioanele.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante detalii pe care cu siguranta trebuie sa le cunoasteti daca aveti de gand sa va amanetati masinile pentru a face rost de bani.

0 Shares
You May Also Like