Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro – probleme si solutii comune

0 Shares
0
0
0

Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro - probleme si solutii comuneHuawei P20, P20 Lite si P20 Pro sunt printre cele mai apreciate telefoane mobile de la Huawei, un brand care in ultimii ani a devenit principalul concurent pentru Samsung si Apple. Huawei P20, Huawei P20 Lite si P20 Pro sunt flagship-uri care cu siguranta va vor impresiona cu specificatiile si performanta lor.

Preturile lor sunt, de asemenea, relativ accesibile atunci cand luati in considerare calitatea si telefoanele similare pe piata. Deci, pana acum totul este bine si frumos, insa trebuie sa facem si precizarea ca unii dintre utilizatorii care detin astfel de telefoane mobile, se confrunta cu diferite probleme, unele necesitand trimiterea telefoanelor intr-un service telefoane, in timp ce alte probleme pot fi rezolvate de catre utilizatori, insa acestea sunt probleme despre care vom discuta in continuare.

Telefonul care ruleaza prea lent

Cu procesoarele lor puternice, Huawei P20 / P20 Lite / P20 Pro nu ar trebui sa fie lente. Singurul motiv pentru care telefoanele vor functiona prea lent este atunci cand procesoarele sunt supraincarcate si prea multe programe au ocupat spatiul RAM.

In majoritatea cazurilor de dispozitive inteligente care ruleaza prea lent, exista fundal aplicatii necinstite care utilizeaza puterea procesorului. Puteti face diferite lucruri pentru a rezolva aceasta problema. Pentru inceput, minimizati rata pe care o faceti multitask. Actualizati toate aplicatiile. Eliminati orice aplicatie suspecta pe care ati instalat-o recent. Stergeti memoria din cand in cand. Daca problema este severa si persista, incercati resetarea din fabrica.

Problema camerei

Desi camerele P20, P20 Lite si P20 Pro sunt grozave in atat de multe moduri, au fost raportate cazuri de calitate proasta a camerei. Cel mai adesea, acestea sunt probleme de software care pot fi rezolvate atunci cand actualizati software-ul ori de cate ori trebuie. De asemenea, puteti incerca cateva aplicatii de camera personalizate si sa vedeti daca functioneaza mai bine.

Cardul SD nu functioneaza

Spatiul de memorie este important pentru fiecare utilizator de smartphone. Puteti extinde memoria interna cu carduri SD si este frustrant atunci cand cardul SD nu functioneaza in dispozitiv.

Primul pas catre solutionarea acestei probleme este sa va asigurati ca cardul SD special pe care il aveti nu este deteriorat. Puteti utiliza un cititor de carduri pentru a-l conecta la un computer si a vedea daca este detectat. Daca cardul are unele probleme, puteti sa il formatati si sa incercati din nou. Folositi numai cardul SD de buna calitate, care este compatibil cu dispozitivul dvs. si daca sunteti sigur ca problema este cu dispozitivul, puteti sa va uitati la tehnicianul potrivit pentru eventuale reparatii.

Jackul pentru casti nu functioneaza

Atunci cand mufa pentru casti nu functioneaza, nu veti putea sa obtineti un sunet de calitate de la casti si casti. Aceasta poate fi o experienta dureroasa atunci cand sunteti iubitor de muzica.

Este posibil ca problema sa provina din castile pe care le utilizati. Incercati sa le schimbati si vedeti daca exista vreo imbunatatire. De asemenea, puteti regla setarea sunetului si actualiza driverul de sunet al dispozitivului.

0 Shares
You May Also Like