De ce este indicat sa aveti propria afacere?

0 Shares
0
0
0

Foarte multi tineri aleg in fiecare an sa paraseasca Romania. Acest lucru oarecum este firesc in conditiile in care in foarte multe orase ale tarii nu se gasesc locuri de munca pentru tineri, sau se gasesc locuri de munca, insa salariile sunt foarte mici. Din acest motiv, multi tineri isi indreapta atentia spre tarile europene mai bine dezvoltate, pentru a-si gasi joburi foarte bine platite.

Unii aleg sa ramana printre straini, in timp ce altii revin in tara imediat ce au strans suficienti bani pentru a incepe o afacere. Exista insa si tineri care reusesc sa inceapa diferite afaceri in Romania, si care nu se mai gandesc sa plece in strainatate. Vom discuta in continuare despre acest lucru, si veti descoperi de ce este indicat sa aveti propria afacere.

Libertatea de a va urmari propria viziune.

Puteti avea propria dvs. viziune asupra lumii, iar antreprenoriatul este singurul loc in care urmariti acea viziune si vedeti fructul viziunii dvs. Locul de munca independent va permite sa faceti propriul dvs. lucru si sa urmariti acele domenii de care va simtiti pasionati.

Daca de exemplu v-au placut mereu masinile si candva ati visat sa deveniti mecanic auto, daca situatia va permite, de ce sa nu va deschideti propriul service auto, unde sa reparati masinile? In acest fel, avand propria afacere, in primul rand nu veti avea sef, si in al doilea rand, veti imbina utilul cu placutul, pentru ca veti munci, insa veti face o munca pe placul dvs.

Controlul si flexibilitatea pe care o aveti de-a lungul timpului.

Ca sef propriu, lucrezi cand vrei sa lucrezi; si te poti opri oricand din lucru daca vrei sa te opresti. Iti poti adapta munca in functie de stilul tau de viata si poti acomoda diverse sarcini.

Puteti lucra oricat de mult iti doresti, in propriul atelier sau in propriul birou,fara a primi o nota de la departamentul de personal. Munca independenta inseamna eliberarea de reguli.

Oportunitatea de a invata si de a dobandi cunostinte.

Intreprinzatorul poarta adesea multe palarii – planificatorul strategic, marketerul, reprezentantul serviciului pentru clienti si reprezentantul de vanzari, chiar si contabilul.

Probabil ca exista un milion de lucruri pe care nu le stiati inainte de a incepe afacerea, lucruri pe care acum sunteti fortat sa le invatati. Devenind antreprenor, veti putea obtine toate aceste cunostinte care va imbogatesc ca persoana.

Nivelurile maxime si minuscul de munca independenta.

Antreprenorii se confrunta cu provocari extraordinare si experimenteaza bucurii incredibile atunci cand aceste provocari sunt depasite.  Nu exista niciodata un moment plictisitor in munca independenta.

Dezvoltare economica

Antreprenorii joaca un rol foarte important in economia nationala a oricarei tari. Ei sunt scanteia care aprinde flacarile dezvoltarii economice intr-o tara. Nu numai ca investesc propriul capital, dar si atrag capitalul de pe piata. Antreprenorii folosesc in mod productiv aceste economii, le mobilizeaza si le transforma intr-o resursa productiva.

Aceasta resursa sau capital financiar comun constituie baza crearii de avere in economie. Exista un alt avantaj al antreprenoriatului, si anume ca acestea creeaza si locuri de munca pe piata. Din nou, acest lucru contribuie major la dezvoltarea economica a unei tari.

Devenind antreprenori, puteti lucra pentru afacerea dvs., si puteti oferi locuri de munca altor membrii ai familiei, cunostintelor, prietenilor, rudelor, care acum vor lucra pentru dvs. si pentru visul dvs.

Asadar, dupa cum se poate vedea, exista o multime de avantaje pentru a fi antreprenor. Tinand cont de toate avantajele si beneficiile de a fi antrepreor, cu siguranta este indicat sa va indreptati atentia spre https://www.adisaf.ro, pentru a lua legatura cu echipa de experti de la Adisaf Consulting Managemet care va poate infiinta firma.

In functie de suma de bani de care dispuneti, in functie de visul pe care il aveti si de afacerea pe care doriti sa o puneti pe picioare, specialistii de la Adisaf Consulting Managemet, pe care ii gasiti si pe https://www.adisaf.ro, va pot recomanda infiintarea unei societati cu raspundere limitata, care mai este cunoscuta si sub numele de SRL.

Puteti opta de-asemenea pentru infiintarea unei societati cu raspundere limitata debut, care mai este cunoscuta sub numele de SRL-D. Daca doriti, puteti deveni chiar si persoana fizica autorizata (PFA).

Dat fiind faptul ca va aflati la inceput de drum si nici nu va permite timpul, si probabil nici nu intelegeti mare lucru, atunci cel mai bine ar fi sa nu va mai bateti capul cu birocratia specifica, si sa apelati la ajutorul specialistilor de la Adisaf Consulting Managemet pentru a va infiinta firma.

Dat fiind faptul ca daca apelati la ajutorul specialistilor, nu veti mai pierde timp pe la diverse intitutii si cabinete pentru a obine documente, certificate, acorduri si adeverinte; timpul respectiv il puteti folosi intr-un mod mai util, pentru a va ocupa de afacerea pe care o veti incepe in cel mai scurt timp posibil.

0 Shares
You May Also Like