Flexibilitatea unui software de monitorizare a preturilor

0 Shares
0
0
0

In calitate de companie, exista un aspect incredibil de valoros care ar fi util de folosit în strategia de crestere – flexibilitatea. Dar ce înseamna mai exact sa fii flexibil? Intelegerea flexibilitatii va varia, desigur, de la o companie la alta, în functie de mediul de afaceri.

Cat de importanta este flexibilitatea în monitorizarea preturilor? Probabil mai mult decat ai crede.

Sa îti arat cateva exemple concrete:

Potrivirea produsului

Primul pas al monitorizarii preturilor este potrivirea produsului. Nu exista nicio modalitate de a tine pasul cu modificarile de pret daca produsele nu sunt potrivite corespunzator. Cu toate acestea, nu fiecare sarcina de potrivire a produselor este aceeasi. Unele produse (si site-uri web) pot fi potrivite automat, altele nu.

Rapoarte personalizate

Dupa furnizarea tuturor informatiilor necesare, la fel de important este ca acestea sa fie prezentate cat mai clar si precis clientilor. De aceea, sunt oferite numeroase rapoarte. Cu toate acestea, unii dintre clienti necesita informatii suplimentare. Aceasta înseamna ca fisierul cerut va contine exact datele pe care le-ai solicitat.

Diferite monede

Deoarece clientii provin din întreaga lume, trebuia gasita o solutie pentru introducerea diferitelor monede. Unii utilizatori doresc sa urmareasca toate produsele în moneda din tara de provenienta, în timp ce unii doresc sa faca conversia la o moneda internationala (USD sau EUR). Toate optiunile sunt posibile , clientii avand posibilitatea de a alege moneda dorita.

Colecteaza mai multor detalii despre produse

Ai nevoie de date specifice despre un anumit produs în plus fata de pret si disponibilitate? – nicio problema. Unii dintre clienti necesita mai multe detalii despre produse pentru a efectua analize de piata si pentru a lua deciziile comerciale corecte. Se pot aduna informatiile despre orice produs, atata timp cat sunt afisate pe pagina comerciantului. Unele dintre datele despre produsele de mare interes includ starea stocului, numele vanzatorului, informatiile de expediere (timp, costuri si alte detalii) numarul de recenzii si rata medie a acestora etc.

Desigur, toate aceste informatii vor fi livrate în unele dintre rapoartele standard sau într-unul personalizat, în functie de necesitati.

Culori personalizate

Rapoartele nu sunt doar numere. Oamenilor le este mult mai usor sa explice si sa înteleaga un raport cand acesta are si elemente vizuale. Prin urmare, diferite rubrici si categorii sunt prezentate în culori diferite. De exemplu, rosu este pentru a se evidentia cel mai scump produs, verde pentru cel mai ieftin. Culoarea violet va indica oportunitatile actuale de reevaluare, asa ca poti sa îti dai seama unde te situezi pe piata si daca exista spatiu pentru a-ti îmbunatati pozitia.

Cu toate acestea, nu toti utilizatorii interpreteaza toate culorile la fel. Unii poate întelege ca rosul semnaleaza un fel de alerta, în timp ce altii pot percepe aceasta culoare ca semn al unui pret foarte ridicat. Datorita acestui fapt, culorile din rapoarte sunt personalizabile.

Cu un software monitorizare preturi flexibil, nu clientul se adapteaza la acesta, ci software-ul se adapteaza la nevoile clientului.

Exista multe optiuni de luat în calcul atunci cand vine vorba de alegerea instrumentului potrivit de monitorizare a preturilor. Unul dintre cele mai importante aspecte pe care consider ca ar trebui sa îl cauti într-un astfel de instrument este flexibilitatea. Nu numai ca te va ajuta cu cerintele pe care le ai, dar o sa ai si siguranta ca o companie este deschisa pentru a explora noi solutii.

Prin urmare, este flexibilitatea una dintre prioritatile tale principale? Daca da atunci te invit sa verifici PriceVent si sa descoperi tot ce acesta îti poate oferi pentru a putea sa îti cresti afacerea. In plus se ofera si o perioada de testare gratuita pentru a te convinge cat de util poate fi pentru profitul business-ului tau.

“Inteligenta înseamna adaptare.” – Marin Preda

 

0 Shares
2 comments

Comments are closed.

You May Also Like