Mai foloseste cineva telefoanele BlackBerry DTEK 50?

0 Shares
0
0
0

Mai foloseste cineva telefoanele BlackBerry DTEK 50?In conditiile in care majoritatea persoanelor care au nevoie de un nou smartphone, isi indreapta atentia spre cele mai performante modele lansate pe piata de catre companii precum Samsung, Huawei sau Apple (Apple scoate pe piata modelele iPhone), cel mai probabil va intrebati daca mai foloseste cineva telefoanele BlackBerry DTEK, precum BlackBerry DTEK 50.

Ei bine, este firesc sa va intrebati acest lucru, in conditiile in care discutam totusi despre un smartphone care a fost lansat pe piata de catre cei de la BlackBerry in anul 2016.

La momentul respectiv, dispozitivul avea specificatii tehnice decente, insa daca ne uitam acum la dispozitivul BlackBerry DTEK 50 care are afisaj de 5.2 inci, chipset Qualcomm Snapdragon 617, spatiu de stocare de 16 GB si doar 3 GB memorie RAM, este greu de crezut ca mai exista multe persoane care folosesc un asemenea dispozitiv in anul 2020.

In pus, nu exceleaza telefonul nici in ceea ce priveste camera foto (13 MP camera foto principala si 8 MP camera foto frontala). Bateria de-asemenea are o capacitate mica, doar 2610 mAh.

Deci, dupa cum se poate vedea, un astfel de smartphone este deja depasit de situatie, si cu siguranta doar acele persoane care au nevoie de un telefon pentru a comunica, mai folosesc acest dispozitiv de la BlackBerry.

In plus, odata cu trecerea timpului, mai multi utilizatori de BlackBerry DTEK 50 s-au confruntat cu probleme, si si-au dus dispozitivele in service. Veti descoperi in continuare cateva exemple de asemenea situatii.

  1. Ecran spart

Fara doar si poate, cele mai multe astfel de dispozitive au avut nevoie de o inlocuire display BlackBerry DTEK, insa aici nu discutam neaparat despre o problema in sine a telefonului. Cand un smartphone ajunge intr-un service gsm pentru o inlocuire display, cel mai probabil vina ii apartine utilizatorului.

De ce? Pentru ca nu a avut grija de telefon si nu l-a echipat cu o folie de protectie din sticla pentru ecran. Aceasta s-ar fi spart sau fisurat in momentul impactului, dar cel mai probabil ecranul ar fi scapat neatins.

In plus, o husa de protectie care sa protejeze in totalitate ecranul, si care ar fi putut fi aleasa dintr-un service gsm, ar fi oferit si mai multa protectie telefonului, deja echipat cu un geam protector pentru ecran.

  1. Probleme ale bateriei

Pentru ca discutam totusi despre un smartphone care are o baterie cu capacitatea de doar 2610, nu trebuie sa ne mire foarte mult faptul ca au existat situatii in care utilizatorii si-au trimis telefoanele in service, pentru ca bateriile lor nu mai rezistau incarcate mult timp.

Ei bine, utilizatorii care se confrunta cu o asemenea problema, daca inca folosesc acest model de telefon BlackBerry DTEK 50, ar trebui sa reduca luminozitatea ecranului. Ar trebui sa descarce aplicatiile pe care nu le folosesc, si care oricum consuma resurse. De-asemenea, ar fi indicat sa opreasca wifi si datele mobile sau functia Bluetooth daca nu le folosesc.

In acest fel, ar fi sanse ca bateria sa reziste mai mult timp incarcata. Daca nu, cu siguranta telefonul ar avea nevoie de o vizita la service.

  1. Telefonul BlackBerry DTEK 50 nu se incarca

Exista si asemenea situatii. Daca problema nu provine de la priza, atunci probabil incarcatorul sau telefonul au o problema. Daca telefonul poate fi incarcat cu alt incarcator, nu are nimic, ci incarcatorul este defect, mai ales daca nu poate incarca si un alt telefon.

Daca incarcatorul incarca orice alt telefon compatibil, dar telefonul BlackBerry DTEK nu poate fi incarcat nici cu alt incarcator, atunci cu siguranta are o problema. Cel mai probabil, portul de incarcare este defect, iar aceasta problema poate fi remediata intr-un service gsm.

0 Shares
You May Also Like