Botosaneanul: Un tanar de 22 de ani ne spune secretul succesului! Este jurat la “Imperiul Leilor”

0 Shares
0
0
0

Un tanar din Botosani a ajuns milionar la varsta de 22 de ani. Sebastian Dobrincu, cel mai mic jurat de la Imperiul Leilor este un adevarat exemplu pentru multi tineri din zilele noastre.

Chiar daca nu a terminat scoala, fiind exmatriculat in clasa a XII-a chiar cu 3 luni inainte de a sustine examenul de bacalaureat, acesta sustine ca nu crede in talent ci in munca.

Acesta este fondatorul Story Heap, o platforma ce a devenit lider pe piata de digital marketing. Mai mult decat atat, are in portofoliul sau clienti precum Tumblr, Selena Gomez, sau Universal Music.

Puteti afla intreaga poveste a tanarului din trustul de presa botosaneanul.ro.

Tanarul Sebastian Dobrincu, un exemplu in randul tinerilor

Multi tineri din ziua de azi doresc sa se indrepte catre o afacere. Studiaza, se documenteaza insa marele lor scop este de a face cat mai multi bani, indiferent de domeniul spre care se indreapta.

Insa unul dintre secretele din spatele succesului nu consta in focusarea de a face cat mai multi bani, ci de a te implica emotional si de a crede cu tarie in ceea ce doresti sa faci. Asa cum spune si tanarul botosanean, valorile morale sunt mult mai importante cat si dorinta de a munci.

Atat timp cat muncesti si iti place ceea ce faci, banii vor veni. Este unul dintre indicatorii care vor genera succesul, desi multi tineri nu cred in acest aspect.

Datorita perseverentei, a muncii cat si a incapatanarii de a-si atinge scopurile, Sebastian Dobrincu a ajuns un tanar milionar.

“A fost o incantare mare sa fiu alaturi de alti Lei. Ne asemanam foarte mult, ne intelegem foarte bine, desi este o diferenta de varsta intre noi. Am crezut ca o sa fie mai greu, dar surpriza mea a fost ca ne intelegem bine si ca ne distram foarte tare. Cred ca ambitia si faptul ca am pornit toti de jos ne-au unit” spune Sebastian Dobrincu.

Asadar, se pare ca nu conteaza varsta sau statutul atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, ci dorinta si incapatanarea de a ajunge acolo unde iti doresti.

Din Botosaneanul putem citi si stiri Botosani de interes.

24 de incendii intr-o saptamana, in judetul Botosani

Tot din Botosaneanul aflam ca in perioada 10-16 ianuarie, in judetul Botosani s-au produs nu mai putin de 24 de incendii.

Si pentru inca suntem in prag de iarna, autoritatile atrag atentia cu privire la curatarea cosurilor de fum, acestea fiind unele dintre cauzele evenimentelor cu foc. De asemenea autoritatile atrag atentia si la petardele pe care le aprind copiii.

Botosaneanul este un trust de presa complex ce vine cu informatii zilnice pentru publicul interesat. Informatii din mai multe ramuri si nise, ce sunt verificate inainte de a fi publicate.

Gasim aici articole politice, administrative, sociale, de sanatate, anchete, invatamant, servicii secrete, investigatii si multe altele.

Pentru mai multe informatii acccesati pagina oficiala.

0 Shares
You May Also Like