Care sunt avantajele unui termostat c3rf?

0 Shares
0
0
0

Care sunt avantajele unui termostat c3rf?
Termostatul este un dispozitiv menit sa ne faca in mod cert viata mai usoara. Atunci cand ai nevoie de o legatura comoda intre dorintele tale si modul de functionare a centralei termice, atunci cand vrei ca toate comenzile sa fie programate, un termostat c3rf pare a fi cea mai eficienta solutie.

Cu ajutorul unui termostat c3rf poti programa temperaturile in interiorul unei incinte, astfel incat incalzirea acesteia sa poata fi realizata fara probleme. Raza unui astfel de termostat este de regula de circa 30 de metri la interior, suficient insa pentru a realiza cu succes incalzirea unei locuinte individuale, sau a unui mic spatiu de birouri.

Acest termostat foloseste radiofrecventa pentru a stabili legatura dintre el si cazan (aparatul de incalzire) si nu necesita o legatura electrica, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor, atunci cand vine vorba despre termostate.

Principiul de functionare al produsului este cel al reglajelor efectuate din fabrica, astfel incat si emitatorul si receptorul a functioneze pe aceeasi frecventa. Acest lucru inseamna ca receptorul si emitatorul sunt perechi, avand acelasi numari si serie. Acest termostat este mobil si nu este conditionat de cablaje electrice, care sa ii ofere un caracter static. Astfel, acest termostat c3rf este mobil si poate fi folosit in functie de necesitate chiar si in alte camere.

In ceea ce priveste amplasarea unui termostat C3rf, specialistii ne recomanda ca in ciuda mobilitatii produsului, sa incercam sa ii gasim acetsuia o pozitionare cat mai buna. Acest lucru se poate realiza cu usurinta, deoarece termostatul permite realizarea de probe, pana la alegerea efectiva a zonei de amplasare.

Acest lucru este foarte important deoarece termostatul si implicit cazanul, vor functiona in functie de temperaturile sesizate intr-o anumita zona, ceea ce in anumite conditii poate fi destul de inselator.

De multe ori se poate intampla ca temperatura sa poata fi influentata de diversi factori, precum: deschiderea repetata a ferestrelor, o sursa de caldura de mici dimensiuni, dar care are posibilitatea de a modifica inregistrarea termostatului sau amplasarea intr-o zona joasa ca inaltime, acolo unde aerul rece va fi simtit cu o mai mare usurinta.

Pe langa avantajele deja mentionate ale produsului, mai putem adauga si faptul ca utilizatorul isi poate alege setarile si reglajele, astfel incat termostatul sa poata resimti o temperatura reala si sa actioneze in consecinta pornirea cazarului, in vederea schimbarii de temperatura. Termostatul poate fi montat fie pe perete, fie poate fi lasat in suportul sau, singura conditionare fiind aceea de a nu lasa produsul sa fie influentat de eventuale fluctuatii de temperatura.

Un astfel de produs este c adevarat util pentru fiecare dintre noi, mai ales in timpul sezonului rece. Este foarte util sa poti beneficia de un comutator care sa perceapa o anumita temperatura, iar informatia primita sa fie transmisa cazanului, care ulterior va produce mai multa caldura care sa suplineasca necesarul efectiv.

Un astfel de produs il putem gasi la Expert Instal Group , un magazin specializat in domeniul instalatiilor  si nu numai, la preturi atractive si potrivite oricarui utilizator, astfel incat frigul sa nu mai poata constitui o problema pentru nimeni.

0 Shares
You May Also Like