Care sunt cele mai bune aplicatii smartphone pentru scriitori?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai bune aplicatii smartphone pentru scriitori?In prezent, telefoanele mobile pot fi folosite in foarte multe scopuri, datorita numeroaselor aplicatii pe care le putem instala, asa ca fiecare ne dorim un smartphone la un raport calitate – pret foarte atractiv.

Samsung Galaxy J7 J730 este un asemenea telefon, care poate face fata cu succes cerintelor, care indeplineste cu succes sarcinile atat cele simple cat si cele mai complicate, insa este posibil ca dupa un anumit timp de utilizare sa fie necesara o inlocuire acumulator Samsung Galaxy J7 J730.

Aceasta este una dintre problemele comune ale smartphone-urilor, insa vestea buna este ca o inlocuire baterie Samsung Galaxy J7 nu produce o mare gaura in buget. Acesta este si motivul pentru care multe persoane isi aleg un asemenea smartphone, printre care si scriitorii. Acestia imediat dupa ce isi cumpara un smartphone, descarca unele dintre cele mai interesante aplicatii, printre care si urmatoarele.

Evernote

Cred ca ati auzit de aceasta aplicatie corecta? Evernote este printre cele mai bune aplicatii pentru profesionisti, deoarece va permite sa va organizati proiectele personale pentru o referinta usoara. Cu aceasta aplicatie, puteti sa scrieti note, sa le sincronizati oriunde pe toate dispozitivele sau sa va impartasiti ideile cu ceilalti membri. Cu un spatiu de lucru de 10 GB in fiecare luna, Evernote este o aplicatie platita care va permite sa va bucurati de viata profesionala la confortul telefonului mobil.

yWriter

Esti un scriitor de romane care cauta cea mai buna aplicatie care te va ajuta sa-ti editezi munca in deplasare? Ei bine, yWriter este aplicatia perfecta pentru tine. Cu aceasta aplicatie, tot ce trebuie sa facei este sa copiezi pur si simplu lucrarea pe aplicatie si sa vezi cum aceasta va descompune automat cartea in capitole si scene.

Fade In

Fade In este una dintre aplicatiile profesionale folosite de scriitori pentru a edita scenariile. Compatibil cu telefoanele smartphone Android si iOS, Fade In este un software bogat in caracteristici care va permite sa formatati scenariile utilizand stilurile de script standard disponibile. Cand editati lucrarea, puteti sa o salvati chiar in contul dvs. Dropbox sau pur si simplu sa va sincronizati smartphone-ul cu PC-ul pentru backup.

Writer

Writer este o alta aplicatie uimitoare care este strans legata de Microsoft Word. Cu aceasta aplicatie in telefonul mobil, puteti sa creati cu usurinta un document nou si sa va impartasiti gandurile. Ceea ce face ca aceasta aplicatie sa merite timpul dvs. este faptul ca va permite sa va conectati cu prietenii si colegii prin participarea la discutii si prin impartasirea gandurilor intre ele.

Aplicatia Writer are o copie de rezerva automata pentru documentele dvs. si este usor de utilizat, ceea ce inseamna ca este necesar pentru scriitori sau lucratori in birouri.

Asadar, acestea sunt doar cateva exemple de aplicatii pe care le pot folosi scriitorii. Cei care observa ca utilizand aceste aplicatii, bateria telefonului Samsung Galaxy J7 J730 se descarca rapid, pot oricand opta pentru schimbarea bateriei intr-un service gsm, iar aceasta interventie va avea un pret atractiv.

0 Shares
You May Also Like