Care sunt cele mai cunoscute probleme ale dispozitivelor HTC 10?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai cunoscute probleme ale dispozitivelor HTC 10?HTC 10, in ciuda faptului ca a aparut pe piata de ceva vreme, este un telefon care functioneaza bine si care in cele mai multe cazuri satisface cerintele utilizatorilor. Cele mai multe asemenea telefoane, daca sunt protejate de o folie de protectie pentru ecran, au o durata de viata indelungata.

In schimb, daca nu sunt protejate de catre un asemenea accesoriu, pot ajunge rapid in service pentru o inlocuire display Htc. O asemenea situatie este provocata de neglijenta utilizatorilor, insa exista si situatii in care aceste telefoane sunt perfect ingrijite, dar totusi intampina probleme. Iata cateva exemple:

Problema de sunet in timpul apelurilor telefonice sau la inregistrarea audio / video

Daca persoanele de contact nu va pot auzi clar sau, deloc, trebuie sa va uitati pentru a confirma problema si acesta este microfonul. Daca nu puteti, de asemenea, sa inregistrati audio la inregistrarea videoclipului, este posibil ca microfonul sa fie problema. Exista modalitati de testare pentru a vedea daca functioneaza corect.

  • In primul rand, verificati microfoanele si stergeti-le de orice murdarie, praf sau alte resturi. De asemenea, asigurati-va ca nu sunt acoperite de nimic.
  • Incercati sa efectuati un apel folosind o aplicatie VOIP, cum ar fi Skype. Daca totul functioneaza asa cum este prevazut, problema poate fi cu operatorul dvs. si cu eventualele probleme de retea cu care se confrunta. Accesati-le pentru a confirma acest lucru.
  • Daca inregistrati audio intr-o aplicatie, incercati o alta aplicatie pentru a vedea daca problema persista.
  • Testati microfonul – Tineti apasat Alimentare butonul, apoi apasati si mentineti apasat Oprire pana cand vi se solicita sa reporniti in modul de siguranta al telefonului. Atingeti OK pentru a face acest lucru. Dupa repornirea telefonului, formati „* # * # 3424 # * # *”> atingeti Acceptare atunci cand vi se solicita > Test audio> Executare. Urmati instructiunile de pe ecran pentru a testa atat difuzoarele, cat si microfonul. Reporniti telefonul.

In cazul in care urmati acesti pasi insa fara ca problema sa fie remediata, cel mai indicat ar fi sa duceti telefonul intr-un service gsm, pentru ca mai mult ca sigur va fi necesara o inlocuire microfon HTC.

Aplicatiile se prabusesc

Cativa proprietari de HTC 10 se confrunta cu un numar de aplicatii. Aplicatiile pot de asemenea sa inghete in mod neasteptat, sa forteze inchiderea fara nicio intrare de la utilizatori sau sa functioneze partial pentru o perioada nedeterminata.

Corectii potentiale:

  • Verificati daca exista o actualizare pentru software-ul telefonului dvs. la  Setari> Actualizare sistem.
  • Verificati daca exista o actualizare a aplicatiei in Play Store – Deschideti aplicatia Play Store, apoi atinge pictograma Meniu > Aplicatiile si jocurile mele si atinge fila Instalata; actualizarile disponibile vor fi pe aceasta pagina. Atingeti Actualizare totala pentru a instala toate actualizarile disponibile sau instalati actualizari individuale atingand aplicatia, apoi Actualizati .
  • Puteti sterge datele aplicatiei pentru aplicatiile care au probleme, accesand Setari> Aplicatii / App Manager, apoi atingeti aplicatia si accesati stocare> Sterge date> OK.
  • Puteti incerca de asemenea sa dezinstalati si sa reinstalati aplicatia. Pentru a dezinstala, accesati Setari> Manager aplicatii / aplicatii > atingeti aplicatia pe care doriti sa o dezinstalati si alegeti Dezinstalare/Dezinstalare actualizari> OK. Instalati sau actualizati din nou aplicatia prin Play Store.

Acestea sunt cateva exemple de probleme comune pentru dispozitivele Htc 10, insa cu siguranta lista de probleme comune este mult mai lunga.

0 Shares
You May Also Like